Αρχική > Featured > Μπορώ να φορέσω μαύρα παπούτσια με μπλε παντελόνι; Η απάντηση στο αιώνιο ερώτημα!

Μπορώ να φορέσω μαύρα παπούτσια με μπλε παντελόνι; Η απάντηση στο αιώνιο ερώτημα!

Οι τάσεις στη μόδα πάνε κι έρχονται, όμως υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που έχουν εδραιωθεί ήδη από τις γιαγιάδες μας και παραμένουν αναλοίωτοι στον χρόνο. Μήπως ήρθε η ώρα να τους σπάσουμε; Σήμερα λοιπόν θα απαντήσουμε στο αιώνιο ερώτημα: Μπορούμε να φορέσουμε μαύρα παπούτσια με μπλε παντελόνι;

Κι ενώ οι παλιές έλεγαν «όχι» κατηγορηματικά, τα σύγχρονα fashion icons απαντούν με μια φωνή: Ναι! Η ιδέα ότι το μαύρο δεν συνδυάζεται με navy μπλε είναι μύθος!

Δείτε παρακάτω γιατί…

Σκεφτείτε ένα total μαύρο ή μπλε σκούρο σύνολο. Μπορεί να φαίνεται κομψό, όμως δεν θα έχει κανέναν απολύτως χαρακτήρα. Θα είναι μονότονο και βαρετό. Αλλά αν δοκιμάσετε να «σπάσετε» τη μονοχρωμία, είτε με αξεσουάρ είτε, σε αυτή την περίπτωση, με τα παπούτσια, προσθέτετε αμέσως ενδιαφέρον στο look σας.

Έτσι, αντί να επιλέξετε τη μονοχρωμία ή να επενδύσετε σε ένα νέο ζευγάρι παπούτσια για να ταιριάξουν με το υπόλοιπο σύνολο, δοκιμάστε να συνδυάσετε τις δύο σκούρες αποχρώσεις. Μπλε παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια; Ναι! Μπλε midi φούστα και μαύρες μπότες; Ναι! Άλλος ένας μύθος γύρω από τη μόδα μόλις καταρρίφθηκε!