Αρχική > Celebrities > Μπόρις Τζόνσον: Βρήκε τον μπελά του με το ταξίδι του πατέρα του στην Ελλάδα

Μπόρις Τζόνσον: Βρήκε τον μπελά του με το ταξίδι του πατέρα του στην Ελλάδα

Καλεσμένος στον ραδιοφωνικό σταθμό LBC και στον δημοσιογράφο Νικ Φεράρι ήταν ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, όπου μίλησε για την επαναλειτουργία των μπαρ και των εστιατορίων, ζητώντας αυτοσυγκράτηση.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον κάλεσε σήμερα τους πολίτες “να απολαύσουν το καλοκαίρι με σύνεση” ενόψει της χαλάρωσης των περιορισμών της καραντίνας αύριο Σάββατο με βάση την οποία θα ανοίξουν και πάλι οι παμπ για πρώτη φορά έπειτα από περισσότερο από τρεις μήνες.

Όμως ο Βρετανός πρωθυπουργός ρωτήθηκε και για τον πατέρα του, ο οποίος ταξίδεψε στην Ελλάδα παρά την ταξιδιωτική οδηγία για τις διεθνείς μετακινήσεις. Η απάντησή του ήταν κοφτή και με αποστάσεις. “Θεωρώ ότι γι αυτό θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο”, είπε.

Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ, βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην βίλα του στο Χόρτο Πηλίου. Όσα μεσολάβησαν από την άφιξή του στην Ελλάδα μέχρι και σήμερα δείχνουν ότι εκτός από τους πολιτικούς του αντιπάλους αλλά και πολλούς Βρετανούς πολίτες και ο ίδιος του ο γιος οργίστηκε με την απόφασή του να παρακάμψει τους νόμους και να ταξιδέψει μέσω Βουλγαρίας στην χώρα μας.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον κατέβασε όσες φωτογραφίες και βίντεο είχε αναρτήσει στο Instagram από το ταξίδι του προς την Ελλάδα.