Αρχική > Featured > Μπορείτε να φανταστείτε για ποιο λόγο έγινε viral αυτή η φωτογραφία;

Μπορείτε να φανταστείτε για ποιο λόγο έγινε viral αυτή η φωτογραφία;

Μπορεί η η Πάουλα Σοφία Γκαρσία Εσπίνο να είναι σέξι και ναζιάρα σε αυτήν τη selfie που έβγαλε στο μπάνιο του σπιτιού της, σίγουρα όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα γινόταν viral γι’ αυτό τον αναπάντεχο λόγο.

Η Πάουλα πόσταρε στο Twitter της μια φωτογραφία που την δείχνει να βγάζει selfie μπροστά στον καθρέπτη, έχοντας βγάλει τη γλώσσα της έξω και επιδεικνύοντας τις καμπύλες της. Κι όμως κανείς δεν ασχολήθηκε με τη σέξι της εμφάνιση. Οι χρήστες του Twitter άρχισαν να σχολιάζουν και να κοινοποιούν τη φωτογραφία για έναν διαφορετικό λόγο.

Η φωτογραφία έχει 3.940 σχόλια και πάνω από 3.200 retweets. Οι χρήστες των social media, άλλωστε, λατρεύουν να σχολιάζουν διάφορες φωτογραφίες, καταφέρνοντας να τις κάνουν viral.

Παρατηρήστε λίγο καλύτερα τη φωτογραφία

Αυτό που παρατήρησαν οι χρήστες του Twitter είναι το σημείο που βρίσκεται το χαρτί της τουαλέτας. Οπως παρατήρησαν, το σημείο που τοποθετείται το χαρτί σ’ αυτό το μπάνιο είναι πολύ μακριά από τη λεκάνη. Τα σχόλια φυσικά έδωσαν και πήραν: «Δεν είναι πολύ μακριά;», «Οποιος έφτιαξε το μπάνιο πρέπει να απολυθεί», έγραψαν.