Αρχική > Celebrities > Μπορεί να έγιναν «μύλος» αλλά το Μπάκιγχαμ ευχήθηκε στη Μέγκαν για τα γενέθλιά της

Μπορεί να έγιναν «μύλος» αλλά το Μπάκιγχαμ ευχήθηκε στη Μέγκαν για τα γενέθλιά της

Παρά τα βασιλικά «μαλλιοκούβαρα» μεταξύ του Μπάκιγχαμ και του ζεύγους Χάρι – Μέγκαν, το παλάτι έδειξε ανωτερότητα και ευχήθηκε σήμερα χρόνια πολλά στην σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι, μέσω Twitter, έπειτα από μια δύσκολη χρονιά για τις σχέσεις της πρώην ηθοποιού με το παλάτι που κορυφώθηκε με την εγκατάσταση του ζεύγους στις ΗΠΑ.

Ο επίσημος λογαριασμός των Ανακτόρων στοTwitter ανέβασε μια φωτογραφία του 2018 της βασίλισσας Ελισάβετ με την Μέγκαν, η οποία σήμερα γιορτάζει τα 39 της χρόνια.

Ο πατέρας του Χάρι, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο Ουίλιαμ, επίσης ανέβασαν μηνύματα για να της ευχηθούν χρόνια πολλά.

Η Μέγκαν και ο Χάρι εγκαταστάθηκαν στο Λος Άντζελες με το μωρό τους, τον Άρτσι, νωρίτερα μέσα στον χρόνο αφού αποποιήθηκαν τα επίσημα βασιλικά τους καθήκοντα έπειτα από διαφωνίες που είχαν με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας και υπό την πίεση που τους ασκούσε η προβολή από τα μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: https://www.instagram.com/sussexroyal/?hl=el / Instagram

Ο 35χρονος Χάρι έχει παραδεχτεί ότι με τον αδελφό του Γουίλιαμ έχουν έρθει σε ρήξη, ενώ η Μέγκαν ένιωθε “απροστάτευτη” από την βασιλική οικογένεια όταν ήταν έγκυος, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα τα οποία οι δικηγόροι της κατέθεσαν στο δικαστήριο στο πλαίσιο της αγωγής που έχουν υποβάλει εναντίον μιας ταπλόιντ.