Αρχική > Θέατρο-Χορός > Μπαλέτο στη μπανιέρα, στο κρεβάτι, στην κουζίνα – Οι χορευτές της Όπερας του Παρισιού χορεύουν από το σπίτι

Μπαλέτο στη μπανιέρα, στο κρεβάτι, στην κουζίνα – Οι χορευτές της Όπερας του Παρισιού χορεύουν από το σπίτι

Οι χορευτές της Όπερας του Παρισιού, αναγκασμένοι να παραμείνουν σπίτι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, χόρεψαν για να ευχαριστήσουν το ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων των Γαλλίας, σε ένα βίντεο που θα σας συνεπάρει.

Με αυτή τη συγκλονιστική χορογραφία, μας επιτρέπουν να «εισβάλουμε» στην καθημερινότητά τους, αφού εξακολουθούν να προπονούνται παρά τα λίγα τετραγωνικά. Στο παρακάτω βίντεο ανακαλύπτουμε κορυφαίους καλλιτέχνες από μια άλλη οπτική: στον κήπο τους, με τα παιδιά τους, στην μπανιέρα, στην κουζίνα. Μάλιστα, το βίντεο έγινε viral με πάνω από 300.000 προβολές στο YouTube.

Οι χορευτές χορεύουν το απόσπασμα Danse des Chevaliers (n°13) από τον «Ρωμαίο και Ιουλιέτα» του Σεργκέι Προκόφιεφ.

«Αυτό το βίντεο είναι η απόδειξη ότι όχι μόνο πρέπει να παραμείνουμε στα σπίτια μας, αλλά είναι ταυτόχρονα ένα εξαιρετικό μήνυμα ευχαριστιών και στήριξης στο σύνολο των ανθρώπων που εργάζονται ώστε να μπορέσουμε σύντομα να ξαναβρούμε τις αίθουσες και το κοινό μας», εξηγεί η Όπερα του Παρισιού στην περιγραφή του βίντεο.

Δείτε το βίντεο: