Αρχική > Θέατρο-Χορός > Μπαλαρίνες ποζάρουν με σκυλιά και το αποτέλεσμα είναι ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα (εικόνες)

Μπαλαρίνες ποζάρουν με σκυλιά και το αποτέλεσμα είναι ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα (εικόνες)

Αυτό που πρόκειται να δείτε παρακάτω ξεκίνησε ως τυχαία ιδέα, μια μέρα στις αρχές του 2017. Οι επαγγελματίες φωτογράφοι Kelly Pratt και Ian Kreidich είχαν ένα όραμα: «Πώς θα ήταν αν φωτογραφίζαμε χορευτές μπαλέτου με σκυλιά;».

Στα λόγια ήταν μια παράξενη ιδέα που δεν έβγαζε νόημα. Το μπαλέτο συχνά θεωρείται ως αυστηρό και απρόσιτο, ενώ τα σκυλιά είναι γνωστά για την παιχνιδιάρικη διάθεσή τους. Ωστόσο, μετά τη φωτογράφιση του πρώτου ντουέτου, της Έρρικα και του Baxter (ενός αγγλικού μπουλντόγκ), η Kelly και ο Ian ερωτεύτηκαν την ιδέα και ξεκίνησαν το πρότζεκτ DANCERS & DOGS. Τα τελευταία δυόμιση χρόνια έχουν φωτογραφίσει 100 χορευτές με 100 σκυλιά σε περισσότερες από 10 πόλεις στο Μισούρι των ΗΠΑ.

«Αυτό το πρότζεκτ δείχνει την πιο ανοιχτή, ανθρώπινη πλευρά των χορευτών. Η βάση αυτής της ιδέας δεν έχει σχέση με την τελειότητα – μια ιδέα που είναι πολύ δύσκολη για τους χορευτές μπαλέτου. Έχει να κάνει με το συναίσθημα της χαράς. Τα σκυλιά δεν ενδιαφέρονται αν μπορείτε να κάνετε 10 τέλειες πιρουέτες. Σας αγαπούν απλώς όπως είστε», σημειώνουν οι δύο φωτογράφοι.

Δείτε τις φωτογραφίες: