Δείξτε μας τη ΜΗΤΕΡΑ μέσα από τη δική σας ματιά και διεκδικήστε μια θέση στην έκθεση Φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στην iFocus Photo Gallery την ημέρα της Μητέρας στις Κυριακή 12 Μαΐου, 2019. Το iFocus.gr διοργανώνει ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και σας προσκαλεί να λάβετε μέρος! Τίτλος του διαγωνισμού “Mother”.

H προσέγγιση του θέματος είναι ελεύθερη και μπορεί να αφορά σε οτιδήποτε έχει σχέση με τη μητρότητα. Η υποβολή των (5) φωτογραφιών σας είναι Δωρεάν.

Προσοχή, οι φωτογραφίες να μην περιέχουν υπογραφές, υδατογραφήματα, στοιχεία επικοινωνίας και περιθώρια.

Διάρκεια Διαγωνισμού

Ο Διαγωνισμός του iFocus.gr ξεκινά την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 και λήγει την Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 και ώρα 23.59.

Τρόπος Υποβολής


Α’ Βήμα

Επιλέξτε 5 φωτογραφίες με τις ακόλουθες προδιαγραφές:

Σε μορφή jpg ή jpeg 512Kb έκαστη, μέγιστη πλευρά ανάλυσης 1.200 pixels
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα αρχεία θα πρέπει να μετανομαστούν με το ονοματεπώνυμο σας στα λατινικά π.χ. George-Papadopoulos-01.jpg

Β’ Βήμα

Μπείτε στη φόρμα συμμετοχής εδώ:

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα απαιτούμενα πεδία και εισάγετε τις φωτογραφίες σας, σύμφωνα με τις παραπάνω προδιαγραφές (Βλέπε βήμα Α’)

Γ΄Βήμα

Τσεκάρετε το e-mail σας για την επιβεβαίωση που θα λάβετε σχετικά με την ορθότητα της αποστολής σας. Το mail επιβεβαίωσης θα το λάβετε από το info@ifocus.gr

Σε περίπτωση που δεν λάβετε επιβεβαίωση από το info@ifocus.gr επαναλάβετε τη διαδικασία με προσοχή για την ορθότητα των προσωπικών σας στοιχείων).

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

 

Φωτογραφία: Julie Blackmon

από Σοφία Κωστάρα