Αρχική > Featured > Mono-Threads: Ποια ειναι η αναίμακτη πρωτοποριακή θεραπεία σύσφιξης λαιμού που συστήνει η Eva Mentes

Mono-Threads: Ποια ειναι η αναίμακτη πρωτοποριακή θεραπεία σύσφιξης λαιμού που συστήνει η Eva Mentes

Η πανέμορφη Eva Mendes μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία, όπου κάνει μία πρωτοποριακή θεραπεία σύσφιξης λαιμού. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που σοκαρίστηκαν από τη φωτογραφία αυτή της 46χρονης σήμερα ηθοποιού, καθώς διακρίνονται «βελόνες» να έχουν μπει μέσα στο λαιμό της. Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται για βελόνες, αλλά για νήματα για την ανόρθωση του λαιμού και αποκάλυψε στη λεζάντα του Post πως το home spa λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή κάνω νήματα ανόρθωσης για το λαιμό (Mono-Threads) και θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη αν σας ενδιαφέρει».

Μάλιστα η Maria Vergara, ιδιοκτήτρια αυτού του home spa, έκανε repost τη φωτογραφία της Eva Mendes και έγραψε για την συγκεκριμένη θεραπεία: «Τα Mono-Threads ενεργοποιούν τη σύνθεση του κολλαγόνου, το οποίο σταδιακά κάνει το δέρμα πιο παχύ, πιο σφιχτό δημιουργώντας ένα ανανεωμένο εφέ. Ο βελονισμός χρησιμοποιείται κυρίως για την ανακούφιση από ενοχλήσεις οι οποίες σχετίζονται με μια ποικιλία ασθενειών και καταστάσεων. Τα νήματα που βλέπετε διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου. Τα συγκεκριμένα δεν ανορθώνουν από μόνα τους τον χαλαρό λαιμό. Εκείνη δεν έχει χαλαρό λαιμό. Αυτά τα νήματα διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και προλαμβάνουν τη χαλάρωση στο λαιμό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes)