Το LIFE από τη ΔΕΛΤΑ, αυτό το καλοκαίρι μας δροσίζει με 3 νέες γευστικές προτάσεις σε νέα μοναδική συσκευασία που προσφέρει ακριβώς ό,τι υπόσχεται! Ο πρώτος φυσικός χυμός που βγήκε στην ελληνική αγορά, επανακυκλοφορεί με ένα σύγχρονο και πρακτικό μπουκάλι για όλες τις χρήσεις, το οποίο υπογραμμίζει την ξεχωριστή προέλευση των 100% φυσικών χυμών LIFE! Ζήσε την κάθε στιγμή με την απόλαυση που σου προσφέρουν οι LIFE χυμοί.Ο αγαπημένος χυμός μικρών και μεγάλων, επαναλανσάρεται σε νέα μοναδική συσκευασία και 3 νέες γευστικές προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας. Με ένα σύγχρονο, αλλά και πρακτικό, μπουκάλι για όλες τις χρήσεις και με εικαστικό που αναδεικνύει τη μοναδικότητα των φρέσκων φρούτων που επιλέγονται ένα προς ένα, οι νέοι 100% φυσικοί χυμοί LIFE έρχονται να δώσουν ζωή σε κάθε μας στιγμή!

Οι 3 νέες μοναδικές σειρές του LIFE

Με χαρακτηριστικό την απόλυτη φυσικότητα, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη και χωρίς συντηρητικά, το LIFE παρουσιάζει 3 νέες μοναδικές σειρές για κάθε στιγμή της ζωής μας:


• Τη σειρά «LIFE Φρούτα από τον Τόπο μας» με αγαπημένους συνδυασμούς γεύσεων από 100% ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ με 100% ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ, από επιλεγμένες περιοχές της χώρας μας, για απολαυστικό ξεκίνημα της ημέρας.
• Τη σειρά «LIFE Super Φρούτα», με ξεχωριστές γεύσεις και ιδιότητες, όπως detox, balance, uplift, energize, κάτι που αποτελεί μια πραγματική καινοτομία για την κατηγορία στην Ελλάδα. Οι απολαυστικοί αυτοί συνδυασμοί φρούτων απευθύνονται σε όσους αγαπούν τον εαυτό τους, προσέχουν τη διατροφή τους, αλλά παράλληλα δεν κάνουν συμβιβασμούς στη γεύση.
• Τη σειρά «LIFE Φρούτα Εποχής», με ξεχωριστούς συνδυασμούς γεύσεων από τα καλύτερα και τα πιο ζουμερά φρούτα κάθε εποχής.

Το LIFE έρχεται να δώσει στις στιγμές μας απολαυστική γεύση από την πρώτη κιόλας σταγόνα! Οι αυθεντικοί συνδυασμοί φρέσκων φρούτων με τοπική προέλευση από τη χώρα μας, η φυσικότητα και η προσεγμένη επιλογή της πρώτης ύλης από κάθε εποχή, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά των αγαπημένων χυμών LIFE!

Δες εδώ τις γευστικές προτάσεις του LIFE:

από Ευγενία Κολοβού