Τι έχουν ετοιμάσει τα Zara στην Ερμού και πρέπει οπωσδήποτε να τα επισκεφτείς;

τι-έχουν-ετοιμάσει-τα-zara-στην-ερμού-και-π

Η Zara αποκάλυψε ένα πρωτοποριακό concept που θα διαρκέσει δύο εβδομάδες σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο, και το οποίο δίνει την ευκαιρία στους πελάτες να κάνουν τις αγορές τους και να μοιράζονται την εμπειρία τους όπως ποτέ άλλοτε.

Πρόκειται για τη νέα εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας, η οποία γίνεται με τη χρήση κινητών τηλεφώνων μέσω της εφαρμογής Zara AR. Η ενεργοποίηση γίνεται σε τρία διαφορετικά σημεία: στις βιτρίνες των καταστημάτων, σε κεντρικά σημεία μέσα στο κατάστημα και στο πάνω μέρος των online πακέτων.

%cf%84%ce%b9-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b1-zara-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%800

Πώς λειτουργεί:

Με την τοποθέτηση των smartphones στη γραφική σήμανση (QR code), αμέσως τα μοντέλα Léa Julian και Fran Summers ζωντανεύουν φαινομενικά στις οθόνες μας σε 7-12 δευτερόλεπτα. Απίστευτα ρεαλιστικές και αναλογικές σύμφωνα με τις ρυθμίσεις, κινούνται και μιλούν φυσιολογικά, ενώ είναι ντυμένες με τη συλλογή SS18 Zara Studio. Όλα τα σύνολα μπορούν να αγοραστούν άμεσα με ένα μόνο άγγιγμα στην εφαρμογή Zara AR, όπως επίσης και στο κατάστημα.

%cf%84%ce%b9-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b1-zara-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%802

Η εμπειρία θα είναι ορατή από το δρόμο, με τις βιτρίνες των καταστημάτων να εμφανίζονται εντελώς άδειες εκτός από τις έντονες σημάνσεις που θα ενθαρρύνουν τους πελάτες να αποκτήσουν πρόσβαση στην εφαρμογή Zara AR.

Η λήψη της εφαρμογής είναι εύκολη

Απλά συνδέεστε στο δίκτυο με Wi-Fi ή αλλιώς με τον κωδικό QR code μέσω του iTunes και του Google Play, καθώς επίσης μέσω του συνδέσμου στο zara.com ή της εφαρμογής. Εκτός από τη λειτουργία των αγορών, μια λειτουργία κοινής χρήσης μέσων μαζικής ενημέρωσης καλεί τους πελάτες να λαμβάνουν και να στέλνουν φωτογραφίες μαζί με τα ολογράμματα, δημιουργώντας μια εικονική σύνδεση που φαίνεται εντελώς πραγματική. Για να ζήσετε την εμπειρία στο μέγιστο και πέραν του περιορισμένου χρόνου διάρκειας, μετά την πρώτη εβδομάδα, θα προβάλλονται νέα και διαφορετικά look.

%cf%84%ce%b9-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b1-zara-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%804

Με την έντονη αυτή πραγματικότητα να βρίσκει όλο και περισσότερες εφαρμογές από τον πραγματικό κόσμο, η εμπειρία της Zara δείχνει πόσο η καινοτομία, η έμπνευση και η προηγμένη τεχνολογία μπορούν να επανασχεδιάσουν το συμβατικό λιανικό εμπόριο. Συμμετέχοντας ταυτόχρονα τόσο στο περιβάλλον των καταστημάτων όσο και στην εφαρμογή, οι καταναλωτές θα ανακαλύψουν την εύκολη χρήση του και παράλληλα θα βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Το κατάστημα Zara στην οδό Ερμού 9, είναι αυτό που επιλέχθηκε να εφαρμόσει τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα
5 tips για να διαλέξεις το ιδανικό τζιν σορτσάκι ανάλογα με τον σωματότυπό σου
5 tips για να διαλέξεις το ιδανικό τζιν σορτσάκι ανάλογα με τον σωματότυπό σου
5 απίθανες ψάθινες τσάντες για να κρατήστε το φετινό καλοκαίρι!
5 απίθανες ψάθινες τσάντες για να κρατήστε το φετινό καλοκαίρι!
Ο Dior «συναντά» τη νηματουργία Μέντης-Αντωνόπουλος (ΝΗ.Μ.Α.)
Ο Dior «συναντά» τη νηματουργία Μέντης-Αντωνόπουλος (ΝΗ.Μ.Α.)
Η Κέιτ Μος είναι το νέο πρόσωπο των εσωρούχων της Κιμ Καρντάσιαν
Η Κέιτ Μος είναι το νέο πρόσωπο των εσωρούχων της Κιμ Καρντάσιαν
Η αδυνατισμένη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα “έσπασε” στο Instagram με φούξια δημιουργία Celia Kritharioti
Η αδυνατισμένη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα “έσπασε” στο Instagram με φούξια δημιουργία Celia Kritharioti
%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%85%cf%80%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c-%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b6%ce%ad%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bb0
Το εντυπωσιακό φόρεμα της Τζένης Μπαλατσινού στα βαφτίσια του Kικίλια Junior- Οι πρώτες φωτογραφίες

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του