Τα νέα σου γυαλιά οράσεως είναι μοντέρνα, σέβονται τη φύση και είναι από επαναχρησιμοποιήσιμα μέταλλα

τα-νέα-σου-γυαλιά-οράσεως-είναι-μοντέρ

Η νέα σεζόν μάς μεταφέρει σε πιο γλυκές, γήινες συνήθειες, σε αλλαγές, νέες τάσεις και διαθέσεις και, κλασικά, νέα ξεκινήματα.

Κι αν θες, οι αλλαγές έχουν πάντα να κάνουν και με την εξωτερική μας εμφάνιση. Από τις πιο ανώδυνες αλλαγές που θα κάναμε στη ζωή μας, αλλά σίγουρα αισθητές στην καθημερινότητά μας είναι στα γυαλιά μας, αυτά που δεν αποχωριζόμστα προκειμένου να αποκτάμε κάθε στιγμή τη σωστή διάσταση των πραγμάτων.

Η Συλλογή Γυαλιών Polaroid Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 εξακολουθεί να προσφέρει μια Sustainable πρόταση σε πολλά μοντέλα γυαλιών οράσεως και ηλίου για ενήλικες και παιδιά.

Αυτή η βιώσιμη συλλογή, που σέβεται τη φύση, είναι κατασκευασμένη από ειδικά επιλεγμένα υλικά:

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ

Ένα πλαστικό βιολογικής προέλευσης, αποτελούμενο σε ποσοστό άνω του 40% από ανανεώσιμους πόρους, όπως το καστορέλαιο, μια πρώτη ύλη υπεύθυνης γεωργίας.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΣΕΤΑΤ

Ένα ιδιαίτερο υλικό που παράγεται από κυτταρίνη και συγκεκριμένα από βαμβάκι.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟ

Τα βιώσιμα μοντέλα της Polaroid είναι κατασκευασμένα από επαναχρησιμοποιήσιμα μέταλλα, γιατί ακόμα και τα σκουπίδια αξίζουν μια δεύτερη ζωή.

Επιπλέον, διατίθενται σε ειδική ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ από ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ

%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%b3%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ac-%ce%bf%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5%cf%89%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ad%cf%810

Γυναικεία γυαλιά οράσεως σε στρογγυλεμένο σχήμα από ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ, ένα πλαστικό βιολογικής προέλευσης, αποτελούμενο σε ποσοστό άνω του 40% από ανανεώσιμους πόρους: από καστορέλαιο, μια ανανεώσιμη πρώτη ύλη υπεύθυνης γεωργίας. Το μοντέλο συμπληρώνουν μεταλλικές λεπτομέρειες και τα εμβληματικά ακροβραχιόνια σε χρωματική αντίθεση.

Χρωματική παλέτα: καφέ ταρταρούγα, μαύρο, ιριδίζον ροζ-βιολετί, μπεζ.

%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%b3%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ac-%ce%bf%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5%cf%89%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ad%cf%812

Γυναικεία γυαλιά οράσεως σε σχήμα «cat eye» από ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ, ένα πλαστικό βιολογικής προέλευσης, αποτελούμενο σε ποσοστό άνω του 40% από ανανεώσιμους πόρους: από καστορέλαιο, μια ανανεώσιμη πρώτη ύλη υπεύθυνης γεωργίας. Το μοντέλο συμπληρώνουν μεταλλικές λεπτομέρειες και τα εμβληματικά ακροβραχιόνια σε χρωματική αντίθεση.

Χρωματική παλέτα: μπεζ ντεγκραντέ ταρταρούγα με βραχίονες σε ταρταρούγα/γαλάζιο, μαύρο, ροζ ντεγκραντέ ταρταρούγα με βραχίονες σε ταρταρούγα/ροζ, διάφανο κόκκινο, διάφανο βιολετί.

%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%b3%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ac-%ce%bf%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5%cf%89%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ad%cf%814

Ανδρικά γυαλιά οράσεως σε ορθογώνιο σχήμα από ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ, ένα πλαστικό βιολογικής προέλευσης, αποτελούμενο σε ποσοστό άνω του 40% από ανανεώσιμους πόρους: από καστορέλαιο, μια ανανεώσιμη πρώτη ύλη υπεύθυνης γεωργίας. Το μοντέλο συμπληρώνουν μεταλλικές λεπτομέρειες και τα εμβληματικά ακροβραχιόνια σε χρωματική αντίθεση.

Χρωματική παλέτα: διάφανο καφέ/ταρταρούγα, μαύρο, διάφανο μπλε, διάφανο πράσινο.

%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%b3%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ac-%ce%bf%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5%cf%89%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ad%cf%816

Ανδρικά γυαλιά οράσεως σε τετραγωνισμένο σχήμα από ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΣΕΤΑΤ, ένα ιδιαίτερο υλικό που παράγεται από κυτταρίνη και συγκεκριμένα από βαμβάκι. Το μοντέλο συμπληρώνουν μεταλλικές λεπτομέρειες και τα εμβληματικά ακροβραχιόνια σε χρωματική αντίθεση.

Χρωματική παλέτα: μαύρο, καφέ ταρταρούγα, μπλε.

%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%b3%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ac-%ce%bf%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5%cf%89%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ad%cf%818

Γυναικεία γυαλιά οράσεως σε σχήμα «cat eye» από ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΣΕΤΑΤ, ένα ιδιαίτερο υλικό που παράγεται από κυτταρίνη και συγκεκριμένα από βαμβάκι.Το μοντέλο συμπληρώνουν μεταλλικές λεπτομέρειες και τα εμβληματικά ακροβραχιόνια σε χρωματική αντίθεση.

Χρωματική παλέτα: βιολετί, μαύρο, καφέ ταρταρούγα με μαύρους βραχίονες, καφέ.

%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%b3%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ac-%ce%bf%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5%cf%89%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ad%cf%8110

Γυναικεία γυαλιά οράσεως σε στρογγυλό σχήμα από ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΣΕΤΑΤ, ένα ιδιαίτερο υλικό που παράγεται από κυτταρίνη.

Διαβάστε επίσης

Μίνι lockdown σε Αχαΐα, Ηλεία και Ικαρία – Σε ποιες περιοχές παρατείνονται τα μέτρα

Οι ABBA κυκλοφορούν νέο δίσκο 40 χρόνια μετά τη διάλυσή τους!

Έλλη Λαμπέτη: Ο “αταίριαστος” έρωτας, η ασθένεια και το τέλος

Σχετικά Άρθρα
Tom Ford: Σέξι, ζωηρό και με πολύ glamour το new look που μας προτείνει
Tom Ford: Σέξι, ζωηρό και με πολύ glamour το new look που μας προτείνει
Η Νίκη Κάρτσωνα φόρεσε το τζιν που θα βλέπουμε παντού το φθινόπωρο
Η Νίκη Κάρτσωνα φόρεσε το τζιν που θα βλέπουμε παντού το φθινόπωρο
Τατιάνα Στεφανίδου: Εντυπωσιάζει με το σώμα και την γκάμα των ολόσωμων μαγιό της!
Τατιάνα Στεφανίδου: Εντυπωσιάζει με το σώμα και την γκάμα των ολόσωμων μαγιό της!
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίνει άλλη διάσταση στο τολμηρό ολόσωμο μαγιό
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίνει άλλη διάσταση στο τολμηρό ολόσωμο μαγιό
5 tips για να διαλέξεις το ιδανικό τζιν σορτσάκι ανάλογα με τον σωματότυπό σου
5 tips για να διαλέξεις το ιδανικό τζιν σορτσάκι ανάλογα με τον σωματότυπό σου
5 απίθανες ψάθινες τσάντες για να κρατήστε το φετινό καλοκαίρι!
5 απίθανες ψάθινες τσάντες για να κρατήστε το φετινό καλοκαίρι!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του