Μόδα

Όσκαρ 2022: Οι 10 εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που ήταν σκέτο… χάλι! (εικόνες)

Μετά από δύο χρόνια τα Όσκαρ επέστρεψαν στο Dolby Theatre και η τελετή απονομής εκτός από αρκετή λάμψη, είχε και ευτράπελα… Τα ξέρετε μην τα ξαναλέμε! Κάθε χρόνο οι σταρ του Χόλιγουντ μας συνηθίζουν σε λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, γεμάτες πολυτέλεια που κάνει τα φλας αστράφτουν. Υπάρχουν όμως κι εκείνες οι περιπτώσεις που, αν υπήρχε fashion police θα είχε πολλή δουλειά.

Άλλες – και άλλοι- φόρεσαν τουαλέτες και ρούχα που δεν τους πήγαιναν καθόλου, άλλα φορέματα ήταν βγάλμένα από… βεστιάριο ταινίας β’ διαλογής και κάποιες άλλες είχαν συνδυάσει τις τουαλέτες τους με αξεσουάρ που κάθε άλλο παρά ταιριαστά ήταν.

Για να δούμε όμως, ποιες εμφανίσεις θα έπαιρναν παμψηφεί Χρυσό Βατόμουρο στο στιλ!

Niecy Nash

Μία φούξια τουαλέτα με too much φραμπαλά, μακριά ουρά και ένα σκίσιμο μέχρι τον… καβάλο! Αν και το χρώμα αρκετά τολμηρό, στο σύνολο καθόλου κολακευτικό… Από μένα είναι όχι!

Eva Von Bahr

Από τις χειρότερες εμφανίσεις της βραδιάς σίγουρα ήταν αυτή της Σουηδής make up artist, η οποία εμφανίστηκε με μία τουαλέτα με σχέδια και αναγεννησιακές μορφές πάνω με έμπνευση από τη Madonna του Λιβαδιού του Ραφαήλ και αντίστοιχο… τσαντάκι που έμοιαζε με τον Δαβίδ του Μικελάντζελο.. Madonna Mia!

Julia Vernon

Η Βρετανίδα make up artist έμοιαζε να ήταν κουμπάρα σε βάφτιση το πρωί και δεν προλάβαινε να αλλάξει για τη ροκ συναυλία… Ένα γκρι τούλινο συνοθύλευμα από πάνω, με βολάν και ασυμμετρίες, ασημί πουγκί με αλυσίδα και από κάτω ξεπροβάλλει δερμάτινο κολάν και αρβυλάκια.

404 not found!

Billie Eilish

Ένα extravagant μαύρο φόρεμα του οίκου Guccci επέλεξε η νεαρή υπερταλαντούχα τραγουδίστρα. Είχε τόσο πολύ ύφασμα και μεγάλη ουρά και φραμπαλάδες και κυματισμούς που κυριολεκτικά είχε «χαθεί» μέσα του. Πολύ ύφασμα με λίγη Billie.

Ε, χμ… Βατόμουρο!

Chloe και Halle Bailey

Οι αδερφές Bailey. Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις. Αντε, να ξεκινήσουμε από την Chloe. Άφησε λίγα στη φαντασία με την στιλιστική της επιλογή, η οποία μοιάζει βγαλμένη από πίστα της δεκαετίας του ’80 στην Εθνική Οδό. Μωβ μεταλλιζέ, αβυσσαλέο σκίσιμο μέχρι το στομάχι, με έναν ώμο από τη μία, μισό μανίκι από την άλλη, ουρά και φανταχτερές, κρεμαστές λεπτομέρειες στο στέρνο.  Συνδυασμένο με επίσης μωβ πέδιλα με φιάπα και «βαριά σκουλαρίκια κερδίζει το Όσκαρ Κιτσερέλα 2022. Χαμός στο ίσωμα!

Και πάμε στην Halle. Κι εκείνη δεν άφησε πολλά στη φαντασία. Οκ χρωματικά ήταν λίγο καλύτερη με μία aquamarine τουαλέτα -το σκίσιμο από κάτω κι αυτό μέχρι το Θού Κύριε- μεγάλο κόψιμο πάνω, από το στήθος μέχρι τον λαγονοψοΐτη. Πιο πολύ μαγιό με παρεό θύμισε, παρά τουαλέτα για το κόκκινο χαλί. Οκ άντλησε την έμπνευσή της από τον επικείμνεο ρόλο της ως Μικρή Γοργόνα, αλλά  όπως και να ‘χει…

Φρουράαα!

Μάγκι Τζίλενχαλ

Λατρεμένη μου Μάγκι, δεν θέλω να ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό το epic fail. Ok, Schiaparelli ξε-Schiaparelli, αλλά θύμιζε κάτι σε συρταριέρα – παπουτσοθήκη αντίκα με χρυσά χερούλια. Παρά το γεγονός ότι η Μάγκι Τζίλενχαλ επιλέγει πιο μίνιμαλ εμφανίσεις, φέτος δεν ξέρουμε τι έπαθε και ξεστράτισε από την comfort zone της!

Tracee Ellis

Ίσως το μόνο εντυπωσιακό σε αυτήν την επιλογή είναι το χρώμα. Η Tracee Ellis  εμφανίστηκε ασορτί με το χαλί των Όσκαρ με μία τουαλέτα διά χειρός Carolina Herrera και με την καθόλου κολακευτική λεπτομέρεια στο στήθος που «χαντάκωνε» όλη την εμφάνιση.

Μπορούσε και καλύτερα!

Ούμα Θέρμαν

Άλλη μία σταρ που μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις, η Ούμα Θέρμαν, φέτος κι αυτή δεν ξέρουμε τι έπαθε. Με λευκό πουκάμισο μέχρι το λαιμό, μαύρη φούστα ντύθηκε αυστηρή διευθύντρια συντηρητικού σχολείου.

Γιατί βρε Ούμα;

Ρίκι Τόμσον

Ας πάμε όμως και σε ένα αγόρι που κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με την εμφάνισή του. Ο λόγος για τον αστέρα του YouTube και των social media, Ρίκυ Τόμσον, ο οποίος ντύθηκε κάτι ανάμεσα σε γιο του Δράκουλα και πελότα με χρωματιστές παραμάνες… Wanted!

Και του χρόνου!

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ 2022: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί – Ποια χρώματα ψήφισαν “δαγκωτό” οι σταρ!

Tα Όσκαρ τίμησαν τον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη του Serpico και του «Ζορμπά» (video)

Όσκαρ 2022: Τα 5 καλύτερα χτενίσματα που είδαμε στο κόκκινο χαλί

Ναυσικά Διαμαντοπούλου

Recent Posts

Μαίρη Χρονοπούλου: «Το νυχτικό που φορούσε όταν τραυματίστηκε δεν βρέθηκε ποτέ»

Στα «σκοτεινά» σημεία που υπάρχουν σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου αναφέρθηκε το…

1 ώρα ago

Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν μαζί

Στο επίκεντρο των lifestyle συζητήσεων βρίσκονται ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου καθώς πυκνώνει…

2 ώρες ago

«Η Χίμαιρα», «Το Αγόρι του Θεού» και άλλες πέντε ταινίες στα σινεμά

Επτά ταινίες θα προβάλλονται από σήμερα (28.03.2024) στα σινεμά με την έναρξη του νέου προγράμματος…

2 ώρες ago

US Polo Assn: H συλλογή S/S24 εμπνέεται από τα χρώματα και την ατμόσφαιρα της Μεσογείου

Όμορφα, ηλιόλουστα χρώματα και αποχρώσεις του μπλε, χαλαρές γραμμές και χειροποίητα υλικά. Εκπληκτικές υφές στα…

3 ώρες ago

Ρέμπελ Γουίλσον: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται βιασύνη»

Αποκαλυπτική ήταν για μία ακόμη φορά η Ρέμπελ Γουίλσον, αφού με αφορμή τα απομνημονεύματά της,…

3 ώρες ago

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Αγριόπαπια» του Ίψεν στο Θέατρο Εκάτη (29,30,31/03)

Ένα δράμα μεγάλης  δύναμης και αρίφνητου πόνου. Κανένα άλλο έργο του Ίψεν δεν συγκεντρώνει τόσο…

3 ώρες ago