News

«Χαμός» με την Τάμτα που εμφανίστηκε στο The Voice με παπούτσια… ΠΑΣΟΚ! (εικόνες+video)

Η Τάμτα μάς έχει συνηθίσει στις extreme εμφανίσεις της γενικότερα, όμως το βράδυ του Σαββάτου τηλεθεατές και παρευρισκόμενοι στο πλατό του The Voice έμειναν λίγο παραπάνω άφωνοι.

Όλα ξεκίνησαν από τη Γεωργιανή διαγωνιζόμενη Anano Marchilashvili εξέπληξε του κριτές με τις φωνητικές της ικανότητες και έκανε και τους τέσσερις να γυρίσουν. Όταν ήρθε η ώρα να την διεκδικήσουν, όμως, εκείνη τους αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει καλά ελληνικά και ότι τώρα μαθαίνει.

Τότε, ο Σάκης Ρουβάς αιφνιδίασε τους πάντες, φωνάζοντας την Τάμτα που βρισκόταν στα παρασκήνια του μουσικού σόου. «Τάμτα! Έλα να κάνεις τη μετάφραση» φώναξε ο τραγουδιστής, με την Έλενα Παπαρίζου να συμπληρώνει: «Παιδιά, έκανε μια φωτογράφιση εδώ δίπλα και είπε να περάσει να πει ένα γεια».

Με παπούτσια ΠΑΣΟΚ και το Twitter «ξεσάλωσε»

Η Ταμτα εμφανίστηκε με κοτσιδάκια, αθλητικά ρούχα και sneakers με το σήμα του ΠΑΣΟΚ.

«Και είπα εγώ για πλάκα πως “έρχομαι να κάνω ένα guest”. Να, που έκανα guest» ανέφερε με χαμόγελο η τραγουδίστρια για να συνεννοηθεί στη συνέχεια με την διαγωνιζόμενη του «The Voice» και να μεταφράσει τα απαραίτητα στον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Πάνο Μουζουράκη.

Όπως ήταν φυσικό, αυτή την αναπάντεχη επίσκεψη στο πλατό δεν πέρασε απαρατήρητη από το Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν τόσο τα παπούτσια ΠΑΣΟΚ, όσο το χτένισμα και το φλούο πράσινο φούτερ που επέλεξε. 

«Μεταφράσεις κειμένων. Εργασίες Μεταπτυχιακών. Κομμώσεις. Τάμτα» έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σημείωσε: «Η Ταμτα έσκασε με παπούτσι ΠΑΣΟΚ είδα καλά;»

Δεν είναι όμως, μόνο η Τάμτα που έδειξε να γοητεύεται από τα συγκεκριμένα παπούτσια. Και ο γνωστός ράπερ, Snik, είχε φροντίσει να ενημερώσει τους ακολούθους του στο Instagram, ότι απέκτησε ένα ζευγάρι sneakers με τον πράσινο ήλιο.

Με μία σειρά από story στον προσωπικό του λογαριασμό αποκάλυψε την αγορά που τον ενθουσίασε!

Η ιστορία των ΜΠΑΣΟΚ

Τα εν λόγω παπούτσια «ΜΠΑΣΟΚ» είναι στο χρώμα του ΠΑΣΟΚ, έχουν στα πλάγια τον πράσινο ήλιο -σύμβολο του κόμματος-, στο εσωτερικό της γλώσσας υπάρχει η φράση «λεφτά υπάρχουν», ενώ το κάθε ζευγάρι κοστίζει 280 ευρώ.

Τα παπούτσια, όπως ανέφερεαν οι εμπνευστές, είναι συλλεκτικά, καθώς έχουν σχεδιαστεί στο χέρι, ενώ κυκλοφόρησαν μόλις 100 ζευγάρια.

«Είμαι 17 ετών. Το ΠΑΣΟΚ το γνώρισα κυρίως μέσω των memes και μετά μου εξήγησαν και οι γονείς μου. Ήμουν με ένα φίλο μου και το συζητούσαμε, και λέγαμε ιδέες για ονόματα. Όταν είπα ΠΑΣΟΚ, δεν το άκουσε καλά, και μου το έγραψε ΜΠΑΣΟΚ, γιατί είναι Ελληνοαμερικανός. Και έμεινε έτσι. Μόνος μου τα έφτιαξα τα παπούτσια. Βρήκαμε την ιδέα, το σχεδιάσαμε και το στείλαμε σε εργοστάσιο. Η τιμή είναι 280 ευρώ, λιανική. Μου έχουν πάρει ζευγάρια και από την Αμερική», είχε αναφέρει ο 17χρονος δημιουργός τους, Γιάννης Λουλούδης, μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA.

«Με σταμάτησε ο κ. Παναγιώτης Βλάχος από το ΚΙΝΑΛ, που γράφει ότι τα κόμματα δεν είναι εμπορικά brands. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου ζήτησε να σταματήσω την πώληση και το έκανα. Έβγαλα συνολικά 100 ζευγάρια. Μου έχουν μείνει περίπου 50», είχε αναφέρει.

Δεν είναι όμως, μόνο η Τάμτα που έδειξε να γοητεύεται από τα συγκεκριμένα παπούτσια. Και ο γνωστός ράπερ, Snik, είχε φροντίσει να ενημερώσει τους ακολούθους του στο Instagram, ότι απέκτησε ένα ζευγάρι sneakers με τον πράσινο ήλιο.

Με μία σειρά από story στον προσωπικό του λογαριασμό αποκάλυψε την αγορά που τον ενθουσίασε!

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ξιαρχό: Οργή για το άγριο bullying που έκανε σε κοπέλα για τα παραπάνω κιλά της – Το βίντεο που προκαλεί

Χρήστος Μάστορας: Τα συγκλονιστικά λόγια για τη γιαγιά του που έφυγε από τη ζωή!

Ακούστε το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου σε στίχους Βαγγέλη Μαρινάκη

Ναυσικά Διαμαντοπούλου

Recent Posts

Δωρεάν webinar «Φάκελοι Υγείας»: ‘Υπνος και Καρδιά

Γράφει η Ιφιγένεια Τσαντίλη Την Πέμπτη 28/3/2024 ανοίγει ο Φάκελος Υγείας στο webinar «Ύπνος &…

8 λεπτά ago

“Kinds of Kindness”: Το πρώτο teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

Λίγες ημέρες μετά τα τέσσερα Οσκαρ που απέσπασε το «Poor Things» στη φετινή τελετή απονομής…

23 λεπτά ago

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη – Πότε υποχωρεί

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, καθώς η αφρικανική σκόνη έχει…

33 λεπτά ago

Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας: SOS λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης σκόνης στην ατμόσφαιρα

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες…

17 ώρες ago

2ο Συνέδριο Ασθενών: Ο καρκίνος του μαστού στην Ελλάδα σήμερα

Οι εργασίες του 2ου συνεδρίου ασθενών «O καρκίνος του μαστού στην Ελλάδα σήμερα», ολοκληρώθηκαν με…

17 ώρες ago

Η βραδιά που ο Μάρλον Μπράντο αρνήθηκε το Όσκαρ κι έστειλε μία Ινδιάνα στη θέση του

Ήταν στις 27 Μαρτίου 1973, όταν ο ηθοποιός Μάρλον Μπράντο αρνήθηκε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού…

18 ώρες ago