Ύστερα από την κοινή τους εμφάνιση στο Royal Ascot, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ παρακολούθησαν χθες βράδυ τα βραβεία Queen’s Young Leaders Awards στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η Μέγκαν Μαρκλ πήρε το μήνυμα ότι το ροζ χρώμα θα αποτελέσει τάση φέτος το καλοκαίρι και έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι διάλεξε για την περίσταση ένα ροζ παστέλ σύνολο Prada, ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη, το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες του οίκου Aquazzura. Η Δούκισσα έχει επιλέξει πολλές φορές στο παρελθόν αυτό τον οίκο για τις γόβες της, ανάμεσα στις οποίες και η μέρα που ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους με τον Χάρι. Οι φιόγκοι στο πίσω μέρος, ακριβώς πάνω από τη φτέρνα, ήταν η χαριτωμένη λεπτομέρεια που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της!

Το απαλό ροζ σύνολο της Μέγκαν με το λεπτό ζωνάκι στη μέση και τα κουμπιά θύμισε μια παλαιότερη εμφάνιση της πριγκίπισσας Νταϊάνα, κάνοντας πολλούς fashion editors ανά τον κόσμο να αρχίσουν τις συγκρίσεις ανάμεσα στις δύο γυναίκες.






















Google News