Comfort My Way is… Smart!

comfort-my-way-is-smart

Ένας ύμνος στην άνεση που κάθε γυναίκα θέλει στη ζωή της!

Ποια είναι η άνεση που κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει στην καθημερινότητα της; Είναι η άνεση στους τρόπους τους, στην εμφάνισή της, στην έκφρασή της; Όλα αυτά κι ακόμη η άνεση να διαχειρίζεται τον εαυτό της και το σώμα της με τον τρόπο που η ίδια ορίζει, η άνεση εντέλει ως η πιο σημαντική έκφραση μιας θετικής στάσης ζωής για όλους.

comfort-my-way-is-smart0

Το πολυαγαπημένο brand εσωρούχων Triumph, αυτό που έχει συντροφεύσει τις περισσότερες γυναίκες εδώ και δεκαετίες από τα πρώτα εφηβικά τους χρόνια μέχρι την ωριμότητά τους, δεν θα μπορούσε να μη σταθεί πρωτοπόρο δίπλα στη γυναίκα, που σε αυτή τη νέα εποχή, έρχεται να διεκδικήσει το δικαίωμά της στη διαφορετικότητα που καθεμιά από εμάς πρεσβεύει. Μέσα από τη νέα παγκόσμια καμπάνια “Comfort My Way” εξυμνεί το δικαίωμα της γυναίκας στην άνεση, όπως αυτή την αντιλαμβάνεται, σε κάθε πτυχή της ζωής της, επειδή αντιλαμβάνεται ότι «άνεση» σημαίνει διαφορετικά πράγματα για κάθε γυναίκα, αλλά και για την ίδια γυναίκα από τη μια μέρα στην άλλη.

Τα έξυπνα εσώρουχα

Τα έξυπνα εσώρουχα προορίζονται για σένα που θέλεις να νιώθεις άνετα κάθε στιγμή της μέρας σου, να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου… να είσαι ο εαυτός σου χωρίς περιορισμούς. Στο πλαίσιο της καμπάνιας “Comfort My Way”, η Triumph δεν σταματά να καινοτομεί και παρουσιάζει τα smart lingerie, δηλαδή τα “έξυπνα” σχεδιασμένα εσώρουχα που επιτρέπουν στις γυναίκες να αισθάνονται απόλυτη άνεση και αυτοπεποίθηση, καθώς προσαρμόζονται στον κάθε σωματότυπο, αλλά και στις αλλαγές που βιώνει το σώμα μας καθημερινά.

comfort-my-way-is-smart2

Σε έναν κόσμο που ο όρος «έξυπνα» αποτελεί ιδιαίτερο προσόν – smart κινητά, smart σπίτια,  smart εφαρμογές – τα «έξυπνα» εσώρουχα που σχεδιάζει η Triumph έρχονται να προστεθούν ως έξυπνη λύση στις πραγματικές ανάγκες των γυναικών.

comfort-my-way-is-smart4

Για εμάς τις γυναίκες, τα εσώρουχά μας αποτελούν τη βάση για όλα όσα φοράμε, μπορούν να γίνουν υπεύθυνα για την επιτυχία μιας μέρας ή αντίθετα για την καταστροφή της, κάτι που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο πώς είναι σχεδιασμένα και τι υποστήριξη μπορούν να μας προσφέρουν όλη μέρα, ανεξάρτητα από το πού είμαστε ή τι κάνουμε. Για αυτό χρειαζόμαστε smart lingerie που να μπορούν να προσαρμόζονται σε κάθε αλλαγή του σώματός μας, αλλά και στο πολυάσχολο πρόγραμμα της καθημερινότητάς μας.

Η τεχνολογία τους

Το ειδικό ύφασμα και η τεχνολογία 4D του ιδιαίτερα δημοφιλούς Fit Smart προσφέρουν την απόλυτη στήριξη χωρίς μπανέλα, καθώς αγκαλιάζουν το σώμα, ακολουθώντας τις φυσικές του καμπύλες, ενώ το έξυπνο μεγεθολόγιό του από 01-05 καλύπτει 43 παραδοσιακά μεγέθη. Ειδικά αυτή τη σεζόν, το Fit Smart έρχεται ανανεωμένο με τις «ηλιόλουστες» αποχρώσεις του Bright Blue και Malaga.

Όπως καμία γυναίκα δεν είναι απόλυτα ίδια με κάποια άλλη, έτσι και τα σώματα μας είναι διαφορετικά και για αυτό τα εσώρουχα δεν θα πρέπει να μας περιορίζουν – το ακριβώς αντίθετο! Με τα καινοτόμα smart lingerie της Triumph, κάθε γυναίκα ανακαλύπτει την απόλυτη άνεση από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο μπαρ!

#ComfortMyWay #TriumphLingerie #TogetherWeTriumph

www.triumph.com & www.triumpheshop.gr

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Έκλαψε το Twitter με τον Τόλη – Ποιο είναι το μέλλον του στη σειρά, θα τον ξαναδούμε;

Γιώργος Καπουτζίδης: “Θα σας άρεσε να σας πω η εικόνα σας με αηδιάζει; -Οι γκέι το ακούμε κάθε μέρα”

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετακόμισε στο σπίτι των ονείρων της – Και είναι πράγματι, όνειρο!