Αρχική > Τι Νέα; > Μητέρα και αδερφός γνωστού εκδότη ανασύρθηκαν νεκροί από ΙΧ που έπεσε στο λιμάνι της Δραπετσώνας

Μητέρα και αδερφός γνωστού εκδότη ανασύρθηκαν νεκροί από ΙΧ που έπεσε στο λιμάνι της Δραπετσώνας

Σε βάθος 32 μέτρων εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που έπεσε νωρίτερα το μεσημέρι στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας. Οι άνδρες του Λιμενικού αντίκρισαν έκπληκτοι δύο σορούς μέσα στο βυθισμένο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μητέρα και γιο.

Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας που ήταν στο σημείο, το αυτοκίνητο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, κι έτσι κανείς δεν πρόλαβε να καταλάβει τι γινόταν και να αντιδράσει. Ο ίδιος μάλιστα εκτιμά πως έτρεχε με πάνω από 100 χλμ. την ώρα.

Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν ότι η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί τις μπάρες και να μπει στον χώρο (η είσοδος απαγορεύεται για το ευρύ κοινό), και στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα με ταχύτητα.

Επίσης, αναφέρεται ότι στο αμάξι ήταν και δύο σκυλιά, εκ των οποίων το ένα βγήκε στην επιφάνεια και σώθηκε.

Τελευταία ενημέρωση

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για τη μητέρα και τον αδελφό του Παναγιώτη Μαυρίκου, του δημοσιογράφου-εκδότη της εφημερίδας Ακρόπολη που το 2016 βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο Porsche Cayenne που οδηγούσε και το οποίο είχε απανθρακωθεί στην Αττική οδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ΙΧ εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων και οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η μητέρα του Μαυρίκου να το έριξε εσκεμμένα στη θάλασσα.