Αρχική > Tips & Tricks > Μήπως τόσο καιρό έκλεινες λάθος το κουτί των δημητριακών;

Μήπως τόσο καιρό έκλεινες λάθος το κουτί των δημητριακών;

Σε μικρούς και μεγάλους αρέσει να απολαμβάνουμε τα δημητριακά μας με κρύο γάλα, με γιαούρτι ή και με φρούτα σαν πρωινό ή απογευματινό σνακ.

Ένα κουτί με δημητριακά υπάρχει πάντα στο ντουλάπι μας και μας βγάζει από την δύσκολη θέση όταν θέλουμε να φάμε κάτι με λίγα λιπαρά είτε για να δροσιστούμε είτε για να ξεγελάσουμε την πείνα μας.

Ξέρατε, όμως, ότι τόσο καιρό κλείναμε το κουτί με λάθος τρόπο;

Συγκεκριμένα, συνηθίζαμε να κλείνουμε απλώς το πάνω μέρος του κουτιού, αφήνοντας περιθώριο στον αέρα να εισβάλλει στο κουτί και να μαλακώσει γρήγορα το περιεχόμενό του.

Η Katy Bee, μια Βρετανίδα TikToker, υποδεικνύει τον σωστό τρόπο να κλείνουμε το κουτί με τα δημητριακά ώστε αυτά να διατηρούνται φρέσκα. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνετε είναι να τσακίσετε τα πλάγια του κουτιού, στο πάνω μέρος και να βάλεις από μέσα τα δύο κομμάτια που προεξέχουν. Με τον τρόπο αυτό ο αέρας διατηρείται έξω από το κουτί και το περιεχόμενο φρέσκο για περισσότερο καιρό, ενώ παραμένει κλειστό και δεν ανοίγει μόνο του.

@katybee2020You been doing it wrong all this time!##lifehack ##lifehacks ##technique ##hacks ##kelloggs ##cerealcheck♬ original sound – katybee2020

@katybee2020i filmed this by sticking my phone tripod down my bra. I put a bra on especially. ##lifehack ##lifehacks ##technique ##trump2020♬ original sound – katybee2020