Αρχική > Featured > Μήπως αισθάνεσαι αρκετά μεγάλη για τα αθλητικά παπούτσια της Barbie; Μόλις τα δεις θα αλλάξεις γνώμη!

Μήπως αισθάνεσαι αρκετά μεγάλη για τα αθλητικά παπούτσια της Barbie; Μόλις τα δεις θα αλλάξεις γνώμη!

Από το 1959 οι κούκλες Barbie είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο. Η Barbie αποτελεί βασικό στοιχείο της παιδικής μας κουλτούρας και η εταιρεία Mattel έχει συνεργαστεί με πολλές μάρκες από τον χώρο της μόδας δημιουργώντας επικές συνεργασίες.

PUMA x BARBIE

Αν λοιπόν αναπολείτε την παιδική σας ηλικία ή αν η Barbie ήταν το πρότυπό σας, τότε έχουμε πολύ ευχάριστα νέα για εσάς! Με αφορμή τα 60ά γενέθλια της Barbie, η Puma συνεργάστηκε με την αγαπημένη κούκλα των παιδικών μας χρόνων και δημιούργησε μια ολόκληρη σειρά από αθλητικά ρούχα και παπούτσια που θα σας κλέψουν την καρδιά!

Η νέα συλλογή της Puma είναι εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’90. Με ρετρό λογότυπα και παστέλ ροζ και κίτρινα χρώματα, η συλλογή αντλεί έμπνευση από το παρελθόν και αποτελεί «προίκα» για τις μελλοντικές θαυμάστριες της Barbie. Αθλητικά παπούτσια, κολάν, φούτερ και t-shirts για γυναίκες και μικρά κορίτσια. Δείτε ολόκληρη τη συλλογή εδώ.