Καλεσμένος της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή τους dot, ο Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογήθηκε ότι το 2004 έναν χρόνο πριν το «Παρά πέντε» δεν είχε χρήματα ούτε για το εισιτήριο στο τρένο.

«Το 2004 δεν είχα λεφτά να αγοράσω εισιτήριο για να πάρω τρένο από τις Σέρρες για την Αθήνα. Δανειζόμουν από τους γονείς μου, που είχα χρόνια να το κάνω».

Μίσος που δεν φανταζόταν ότι υπάρχει

Αλλά ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τα μηνύματα μίσους που έχουν γραφτεί για εκείνον, υποστηρίζοντας πως έχει αρκετούς haters.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Dot. και αναφέρθηκε στα υβριστικά σχόλια που είχε κάνει για εκείνον ο Γιώργος Γεωργίου το 2006.


Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακάλυψε το σχετικό βίντεο στο Youtube τρία χρόνια μετά την προβολή της εκπομπής. Μάλιστα, είχε σοκαριστεί με τα σχόλια που έγραφαν χρήστες κάτω από το βίντεο.

«Εχω haters. Μάλιστα στο βιντεάκι που με βρίζει ο Γεωργίου και υπάρχει στο Youtube με εκατομμύρια views, έχει γράψει από κάτω ο κόσμος σχόλια ότι θέλουν να με κάψουν στο Σύνταγμα και να πάθω καρκίνο. Έλεγα τι γίνεται ρε παιδιά; Υπάρχει αυτό στην Ελλάδα; Κι όμως υπάρχει», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Όλο αυτό ο σεναριογράφος το χρησιμοποίησε και έφτιαξε τον ρόλο του στην σειρά Εθνική Ελλάδος.

 

από Σοφία Κωστάρα