Αρχική > Featured > Μην ψάχνεις άλλο! Βρήκαμε τα γυαλιά ηλίου που θα κάνουν θραύση φέτος το καλοκαίρι

Μην ψάχνεις άλλο! Βρήκαμε τα γυαλιά ηλίου που θα κάνουν θραύση φέτος το καλοκαίρι

Τ α γυαλιά ηλίου είναι ένα must αξεσουάρ για όλους και εξυπηρετεί δύο σκοπούς: Από τη μία προστατεύει τα μάτια μας ενάντια στον ήλιο και από την άλλη απογειώνει το στυλ μας. Αν θες κι εσύ να νιώθεις σαν σταρ του σινεμά και να φαντάζεσαι ότι διασχίζεις τους πολύβουους δρόμους του Μανχάταν, δοκίμασε τη νέα συλλογή γυαλιών TOMMY HILFIGER για το καλοκαίρι. Τα νέον χρώματα σε συνδυασμό με τη διαχρονικότητα που χαρακτηρίζουν τα κομμάτια αυτά, θα ζωντανέψουν τις πιο τρελές φαντασιώσεις σας!

Ας γνωρίσουμε τη συλλογή

Ο unisex σχεδιασμός του μοντέλου TH 1660/S διαθέτει ελαφρύ μεταλλικό πλαίσιο με διπλή γέφυρα και λεπτούς βραχίονες σε σχήμα βέλους, που διακοσμούνται από μια λεπτομέρεια σε κόκκινο, λευκό και μπλε καουτσούκ στην μία πλευρά. Οι χρωματικοί συνδυασμοί περιλαμβάνουν τους εξής: ροζ με χρυσό πλαίσιο και ροζ φακούς, σκούρο μαυρισμένο ασημί πλαίσιο με γκρι φακούς, ασημί πλαίσιο με μπλε φακούς και μαυρισμένο ασημί πλαίσιο με πράσινους φακούς.

Ο σχεδιασμός ανδρικών γυαλιών TH 1628/G/S διαθέτει λεπτό και ελαφρύ μεταλλικό πλαίσιο σε ορθογώνια φόρμα, με διπλή γέφυρα και λεπτούς βραχίονες που φέρουν χαραγμένο το εμβληματικό λογότυπο TOMMY HILFIGER. Οι χρωματικοί συνδυασμοί περιλαμβάνουν τους εξής: χρυσό πλαίσιο με πράσινους φακούς, σκούρο μαυρισμένο ασημί πλαίσιο με ασημί φακούς, μαύρο ματ πλαίσιο με γκρι φακούς και ασημί πλαίσιο με φακούς σε μπλε αεροπόρου.

Ο σχεδιασμός γυναικείων γυαλιών TH 1649/S διαθέτει υπερμεγέθη και ελαφρώς στρογγυλεμένο μεταλλικό πλαίσιο και λεπτούς βραχίονες με ποπ χρωματική λεπτομέρεια και χαραγμένο το εμβληματικό λογότυπο TOMMY HILFIGER. Οι χρωματικοί συνδυασμοί περιλαμβάνουν τους εξής: χρυσό και μπλε σκελετό με μπλε ντεγκραντέ φακούς, χρυσό και πορτοκαλί σκελετό με πορτοκαλί ντεγκραντέ φακούς, χρυσό σκελετό με σκούρους γκρι φακούς και χρυσό σκελετό με μοβ φακούς.

Η συλλογή διατίθεται παγκοσμίως στην διεύθυνση tommy.com, σε καταστήματα TOMMY HILFIGER και επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.