Αρχική > Σχέσεις > Micro wedding- Ο τρόπος να κάνεις τον γάμο που ονειρεύεσαι και να «ρίξεις» το instagram!

Micro wedding- Ο τρόπος να κάνεις τον γάμο που ονειρεύεσαι και να «ρίξεις» το instagram!

Γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι πως ζούμε στην εποχή των social media. Δεν είναι λίγοι αυτοί που αν δεν ποστάρουν καθημερινά κάτι από τη  ζωή τους, έχουν την αίσθηση πως δε ζουν.

Η τάση αυτή είναι ιδιαίτερα πιο έντονη στα κοινωνικά και θρησκευτικά μυστήρια, όπως στους γάμους. Πολλοί μάλιστα στρέφονται στους «Micro weddings». Τι σημαίνει αυτό;

Η Δήμητρα Γρηγορέα, event planner της εταιρίας DeplanV, μας εξηγεί πως οι γάμοι αυτοί έχουν ως μέγιστο αριθμό καλεσμένων τα 50 άτομα και η αγορά τους προέβαλε ως αναγκαία μετεξέλιξη της social media εποχής των Millennials.

Oι Micro weddings επιτρέπουν στα ζευγάρια να υλοποιήσουν ένα γάμο διαστάσεων instagram με εντυπωσιακή διακόσμηση, πανέμορφα λουλούδια, περίτεχνες κατασκευές, πυροτεχνήματα, ακριβά δώρα για τους καλεσμένους, νυφικά φορέματα διεθνών σχεδιαστών και διάσημους φωτογράφους για να πραγματοποιήσουν την πιο τέλεια λήψη. Μειώνοντας τον αριθμό καλεσμένων, μείωνουν αυτόματα και το κόστος ανά άτομο και έτσι με το διαθέσιμο budget τους μπορούν να πραγματοποιήσουν τον γάμο των ονείρων τους.

Διαβάστε επίσης: Γαμήλιες προετοιμασίες εν μέσω κορωνοϊού – Μια wedding planner λύνει τις απορίες κάθε μέλλουσας νύφης