Η Γιορτή της Μητέρας εξελίσσεται από μια καθαρά τρυφερή περίσταση γεμάτη διακριτική θηλυκότητα σε γιορτή της δυναμικής γυναίκας: από τη μητέρα που πραγματοποίησε το ανέφικτο και την πολυδιάστατη γυναίκα μέχρι εκείνη που εμπνέει όχι μόνο τα παιδιά της, αλλά και άλλες γυναίκες ή τον σύντροφό της, με το μοναδικό προσωπικό της στυλ.

Η Swarovski αντιμετωπίζει τη μητέρα ως ένα πολύπλευρο πλάσμα. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που δημιούργησε για τη Γιορτή της Μητέρας μία συλλογή κομψή και απλή, διαχρονική και μοντέρνα, σοβαρή και trendy, αλλά πάνω απ’ όλα λαμπερή. Το Infowoman.gr θέλοντας να τιμήσει τις πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής μας, χαρίζει σε μία τυχερή αναγνώστρια ένα υπέροχο κόσμημα Swarovski είτε για να το χαρίσει με τη σειρά της στη μητέρα της, είτε για να κάνει ένα πιο προσωπικό δώρο στον εαυτό της.

Κολιέ από τη σειρά κοσμημάτων Latisha της Swarovski

Στο επίκεντρο της συλλογής, η σειρά κοσμημάτων Latisha που εμπνέεται από τα λουλούδια και αναδεικνύει τον διαχρονικό συνδυασμό λευκού και μαύρου. Χάρη στις ντελικάτες διαστάσεις τους, τα κοσμήματα της σειράς είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε εξατομικευμένους συνδυασμούς, καθώς μπορούν να φορεθούν πολλά μαζί για μια φινετσάτη και συνάμα λαμπερή εμφάνιση.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσει το υπέροχο κολιέ της φωτογραφίας, από τη σειρά κοσμημάτων Latisha της Swarovski για τη Γιορτή της Μητέρας 2018. Με μαύρα κρύσταλλα στη μία πλευρά και λευκά στην άλλη, το κολιέ Latisha είναι η επιτομή της ευελιξίας. 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό


Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 στις 12:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και η τυχερή νικήτρια είναι:

Μαρίνα Ηλιάδου

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσει το υπέροχο κολιέ της φωτογραφίας, από τη σειρά κοσμημάτων Latisha της Swarovski για τη Γιορτή της Μητέρας 2018. Με μαύρα κρύσταλλα στη μία πλευρά και λευκά στην άλλη, το κολιέ Latisha είναι η επιτομή της ευελιξίας.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 11η Μαΐου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
από Μαρία Ιωαννάτου