Όσον αφορά τα αξεσουάρ της φετινής σεζόν, το έχουμε ξαναπεί: όσο πιο εκκεντρικά, τόσο καλύτερα! Τα oversized κοσμήματα βρίσκονται ψηλά στη λίστα με τα trends του καλοκαιριού. Εντυπωσιακά κολιέ σε έντονα χρώματα, με πέτρες ή κρόσια και άλλες λεπτομέρειες, έρχονται και φέτος να πρωταγωνιστήσουν στις εμφανίσεις μας!

Το Infowoman.gr ακολουθεί πιστά τη μόδα και χαρίζει σε μία τυχερή αναγνώστρια ένα υπέροχο κολιέ από τη συλλογή της Georgina accessories. Πρόκειται για μία χειροποίητη δημιουργία με χάντρες και φλουριά -αποτελούν το τελευταίο trend στα κοσμήματα αυτή τη στιγμή! Τα φτερά στο κάτω μέρος δίνουν μία έθνικ νότα στο κόσμημα, ενώ το χρώμα του είναι ιδανικό για να το φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσει το υπέροχο κολιέ της φωτογραφίας, από τη συλλογή της Georgina accessories. Πρόκειται για μία χειροποίητη δημιουργία με χάντρες, φλουριά και φτερά που δίνουν μία έθνικ νότα στο κόσμημα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό


Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 στις 15:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και η τυχερή νικήτρια είναι:

Ευαγγελία Κασάπη

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσει το υπέροχο κολιέ της φωτογραφίας, από τη συλλογή της Georgina accessories. Πρόκειται για μία χειροποίητη δημιουργία με χάντρες, φλουριά και φτερά που δίνουν μία έθνικ νότα στο κόσμημα.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 21η Μαΐου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
από Μαρία Ιωαννάτου