Αρχική > Featured > Μία τυχερή αναγνώστρια κερδίζει ένα χειροποίητο κολιέ για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Μία τυχερή αναγνώστρια κερδίζει ένα χειροποίητο κολιέ για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει κι εμείς είμαστε εδώ για να σας κάνουμε να νιώσετε ξεχωριστές αυτή την ιδιαίτερη ημέρα του χρόνου. Πέρα λοιπόν από το δώρο που θα πάρετε από τον αγαπημένο σας, το Infowoman.gr χαρίζει ακόμη ένα σε όλες τις αναγνώστριές του -δεσμευμένες και μη.

Και όταν μιλάμε για δώρα, το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν στα κοσμήματα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία. Με αφορμή λοιπόν την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου, χαρίζουμε σε μία τυχερή αναγνώστρια ένα υπέροχο χειροποίητο κολιέ από τη συλλογή της Georgina accessories. Πρόκειται για μία δημιουργία που ταιριάζει με όλα και μπορούμε να τη φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσει το υπέροχο κολιέ της φωτογραφίας, από τη συλλογή της Georgina accessories.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 στις 14:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και η τυχερή νικήτρια είναι:

Βασιλική Κουρλιμπίνη

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσει το υπέροχο κολιέ της φωτογραφίας, από τη συλλογή της Georgina accessories.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 14η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.