Αρχική > Infohealth > Μια σπουδαία εθελόντρια δότρια μυελού των οστών – Υπάρχει μεγαλύτερο παράδειγμα από την κοπέλα αυτή;

Μια σπουδαία εθελόντρια δότρια μυελού των οστών – Υπάρχει μεγαλύτερο παράδειγμα από την κοπέλα αυτή;

H κοπέλα που βλέπετε στη φωτογραφία είχε γραφτεί εθελόντρια δότρια μυελού των οστών στην Αμερική και βρέθηκε συμβατή με ασθενή που έπασχε απο λευχαιμία. Κλήθηκε, επμένως, να προσφέρει αιμοποιητικά κύτταρα!

Η χαρά της μόλις της ανακοινώθηκε το γεγονός ήταν μεγάλη. Το χαμόγελό της έλαμψε και έγινε ήλιος φωτεινός να ζεστάνει και να δώσει το παράδειγμα στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της αιμοληψίας, ανέβασε η ίδια τη φωτογραφία της, που τραβήχτηκε κατά τη διαδικασία της συλλογής των κυττάρων. Αντί να δίνει τα κύτταρα από φλέβα στα χέρια, καθώς δεν είναι δυνατόν, να προσφέρει από μια πιο κεντρική φλέβα.

Σκοπός της να παρακινήσει και άλλους να γίνουν δότες μυελού των οστών και να δείξει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί να είσαι πρόθυμος

Τι έγραψε η ίδια στο λογαριασμό της στα social media

SUPER ήρωας της εβδομάδας!

Σήμερα ήταν μια υπέροχη μέρα! Η δωρεά Τ-κυττάρων μου είναι πολύ βελτιωμένη από τη δωρεά PBSC του περασμένου έτους (αν και το ίδιο το μηχάνημα είχε μερικά προβλήματα λόγω της ιδιαιτερότητάς μου ?). Ένιωθα υπέροχα όλη την ώρα και κατά τη διάρκεια απλά έπαιζα στο tablet μου και να παρακολουθούσα τους φίλους και τους αγώνες του Guy’s Grocery Games. Είχα το δικό μου δωμάτιο! Ο Lewis έπαιξε βιντεοπαιχνίδια, κοιμήθηκε, δούλεψε και μου κράτησε συντροφιά.

Ελπίζω τώρα ο παραλήπτης να έχει επιτυχία στη θεραπεία της λευχαιμίας με τα κύτταρα μου. Σήμερα ήταν μια μεγάλη μέρα και ελπίζουμε να παρατείνει ή ακόμα καλύτερα να σώσει μια ζωή. ??

#γινε_εθελοντης_δοτης_μυελου_των_οστων_σημερα!

💙 SUPER Hero of the Week! 💚 ・・・Today was a wonderful day! Every single aspect of my T-cell donation was improved in…

Gepostet von Be The Match am Sonntag, 8. September 2019