Αρχική > Featured > Μια νέα μονάδα με Ενέσιμα Βραδείας Αποδέσμευσης εγκαινιάστηκε στη χώρα μας

Μια νέα μονάδα με Ενέσιμα Βραδείας Αποδέσμευσης εγκαινιάστηκε στη χώρα μας

Μπορεί οι Σάπες Ροδόπης να σας φαντάζουν κάτι πολύ μακρινό, όμως μια σύγχρονη, ελληνική φαρμακοβιομηχανία έχει στεγάσει εκεί μια επένδυση εκατομμυρίων, και με όχημα την έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία προχωρά με όραμα και ελπίδα σε νέες φαρµακευτικές τεχνολογίες

και φαρµακευτικά προϊόντα, που στόχο έχουν να βελτιώσουν ουσιαστικά τη ζωή των ασθενών, µειώνοντας παράλληλα τη διάρκεια και το κόστος νοσηλείας.

Η Pharmathen αποτελεί αυτήν τη στιγμή παγκόσµιο ηγέτη στον τομέα της και έναν από τους µεγαλύτερους εργοδότες, µε περισσότερους από 1.000 εργαζόµενους σε όλο τον κόσµο. Με περισσότερους από 200 κορυφαίους ερευνητές από Ελλάδα και εξωτερικό και παρουσία προϊόντων σε 85 χώρες και στις 6 ηπείρους, δεν βάζει περιορισμούς. Έτσι, επόµενος στρατηγικός

στόχος η κατάκτηση της αµερικανικής και κινεζικής αγοράς, δύο εκ των

µεγαλυτέρων αγορών παγκοσµίως.

Εγκαίνια της νέας μονάδας με Ενέσιμα Βραδείας Αποδέσμευσης

Με αφορμή τον εορτασμό για τα 50 χρόνια της εταιρείας, έγιναν παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, τα εγκαίνια της Νέας Μονάδας Ενέσιμων Βραδείας Αποδέσμευσης στις εγκαταστάσεις των Σαπών.

«Αρωγός στις επενδυτικές προσπάθειες του ελληνικού επιχειρείν θα είναι η σημερινή κυβέρνηση, η οποία θα είναι πρόθυμη να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Και αυτό γιατί όταν μια εταιρία επενδύει χρήματα, επιστρέφουν στο πολλαπλάσιο στη χώρα», δήλωσε ο υπουργός, τονίζοντας τη στήριξη της κυβέρνησης στις προσπάθειες ανάπτυξης εν γένει, ενώ προανήγγηλε ότι θα ακολουθήσουν και οι επενδυτικές προσπάθειες άλλων τριών ελληνικών επιχειρήσεων σύντομα.

Τι είναι τα Ενέσιμα Βραδείας Αποδέσμευσης

Πρόκειται για ενέσιμα προϊόντα τα οποία αντικαθιστούν ενέσιμες θεραπείες που έπρεπε να λαμβάνει ο ασθενής καθημερινά. Η νέα τεχνολογία επιτρέπει στον ασθενή να κάνει την ένεση μια μόνο φορά μέσα σε 2, 3 ή 6 μήνες, δίνοντας τη δυνατότητα στο φάρμακο να αποδεσμεύεται αργά στον οργανισμό επιτελώντας όλη τη δουλειά που έκανε άλλοτε μέσα σε ένα πολύ μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο. Κάτι που θα αλλάξει βέβαια τη ζωή των ασθενών που αναγκάζονταν να κάνουν ενέσεις καθημερινά, θα βελτιώσουν την ψυχολογία τους, ενώ θα έχουν πολύ λιγότερες παρενέργειες.

Η τεχνολογία των ενεσίμων Βραδείας Αποδέσμευσης είναι μια επαναστατική τεχνολογία και η μονάδα της Pharmathen είναι μια από τις ελάχιστες που υπάρχουν στον κόσμο.

Αυτή τη στιγμή στις Σάπες παράγοντες τρία τέτοια ενέσιμα προϊόντα για πολύ συγκεκριμένα νοσήματα και στα σχέδια των μετόχων είναι η παραγωγή άλλων 8, μέσα στα επόμενα χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ