Αρχική > Featured > Μια μεγάλη γιορτή ευεξίας το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα – Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Μια μεγάλη γιορτή ευεξίας το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα – Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Εμείς ψηφίζουμε ευεξία. Μια εβδομάδα μετά τις εκλογές διοργανώνουμε εκδηλώσεις για να γιορτάσουμε σε παγκόσμιο επίπεδο την χαρά και την ευζωία.

Ευεξία στην Αθήνα 2019. Μια γιορτή ζωής!

Εν όψει του εορτασμού της Global Wellness day παράλληλα με 130 χώρες σε 5000 σημεία σε ολόκληρο τον κόσμο, το κανάλι ευεξίας που εκπέμπει αποκλειστικά στην Cosmote TV, Body in Balance, ο επίσημος διοργανωτής του θεσμού αυτού στην Ελλάδα, για 3η συνεχή χρονιά πρόκειται να πάρει μέρος, διοργανώνοντας μια Ημερίδα ευεξίας το Σάββατο 8 Ιουνίου στο χώρο του κέντρου: «Ψυχική Υγεία από την αρχή», Βασιλίσσης Σοφίας 51/Μετρό Ευαγγελισμός. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οπότε δηλώστε συμμετοχή στο 6946-704777.

Και η γιορτή συνεχίζεται στο «Γκαζόν» στο Γκάζι

Η γιορτή ζωής ολοκληρώνεται την Κυριακή 9 Ιουνίου με ανοιχτά μαθήματα yoga, χορού και Zumba από 17:30-21:30 που πραγματοποιούνται στο «Γκαζόν»,Τριπτολέμου 48, στο Γκάζι / Μετρό Κεραμεικός.

Στο κέντρο της πόλης μαζί με όλους τους πολίτες

Φέτος θα είμαστε στο κέντρο της Αθήνας γιατί το καλούν οι συγκυρίες να πάμε να γιορτάσουμε την ευεξία κοντά σε ανθρώπους που μας χρειάζονται! Ανοίξτε την καρδιά σας και προσφέρετε στους άστεγους της πόλης κάτι από το υστέρημά σας… φέρτε τρόφιμα, ανοίξτε τις ντουλάπες σας και φέρτε ρούχα και αντικείμενα χρηστικά να τα δωρίσουμε στους λιγότερο τυχερούς συνανθρώπους μας. Και ελάτε στο εκδηλώσεις μας να υιοθετήσουμε νέα στάση ζωής.

Η κοινωνική ευαισθητοποίηση είναι ο στόχος της φετινής μας δράσης γιατί η συμμετοχή σε θετικές δραστηριότητες βελτιώνει την ποιότητα της ζωής και κατ’ επέκταση την συλλογική ευημερία.

Ελάτε να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας!!! Join us for a new healthier beginning!