Αρχική > Featured > Μια γιορτή ζωής, χαράς και ευεξίας στην Αθήνα που άλλαξε την καθημερινότητά μας

Μια γιορτή ζωής, χαράς και ευεξίας στην Αθήνα που άλλαξε την καθημερινότητά μας

Ένα διήμερο χαράς και δημιουργικής πνοής ζήσαμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο κέντρο της Αθήνας. Μια Ημέρα ευεξίας στο κέντρο της πόλης με yoga, διατροφή, θετική ψυχολογία, ηχοθεραπεία,tai chi, Qi Gong, zumba και χορό!

Χορός, κέφι, ψυχική υγεία

Η Ημερίδα ευεξίας το Σάββατο 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Κολωνάκι στο χώρο του κέντρου: «Ψυχική Υγεία από την αρχή», ενώ η γιορτή ζωής την Κυριακή 9 Ιουνίου, με ανοιχτά μαθήματα yoga, χορού και Zumba, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη προσέλευση κοινού που διασκέδασε και βίωσε την ευεξία στο “Γκαζόν, All day garden” στο Γκάζι.

Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας

Γιορτάσαμε στην Αθήνα την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας (Global Wellness day) παράλληλα με 130 χώρες σε 5.000 σημεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το κανάλι ευεξίας που εκπέμπει αποκλειστικά στην Cosmote TV, Body in Balance, είχε για 3η συνεχή χρονιά την διοργάνωση των εκδηλώσεων στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κοινού!

Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες του Body in Balance που πήραν μέρος στις εκδηλώσεις μας: Αννα Μαρία Κυριακοπούλου, Κωσταντίνος Νίκου, Σταύρος Καραγιλάνης, Μιχάλης Μαχάτμα Ευαγγελίδης, Γιώργος Μαργαρίτης, Ιφιγένεια Τσαντίλη, Kathy Kizito, Ανδρέας Προβελέγγιος, Φωτεινή Δημητρίου, Αλέξανδρος Ζερβάνος, Joanna Bebelaki, και τους φίλους Christian Seqo και Μαρία Αλωνεύτη που συνέπραξαν μαζί μας στη γιορτή της Κυριακής σε μια ανεπανάληπτη γιορτή ζωής!

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας: The Body, Infowoman, infokids, Όμορφα Μυστικά, Women only που αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις μας και δημιουργήσαμε μαζί μια δυναμική και αποτελεσματική ομάδα επικοινωνίας!

Και στις δυο εκδηλώσεις η γαλακτοβιομηχανία Μεβγάλ πρόσφερε Κεφίρ με την παραδοσιακή συνταγή που μας δρόσιζε και μας έδινε ενέργεια! Ευχαριστούμε που ήταν και φέτος χορηγός μας για να γιορτάζουμε πάντα την χαρά της ζωής και να για μας χαρίζει υγεία και ευεξία με τα προϊόντα της!