Μια εικαστική έκθεση εμπνευσμένη από το συγγραφικό έργο του Σπύρου Πετρουλάκη ξεκινά σε λίγες μέρες και αναμένεται εντυπωσιακή.

Εικοσιεννέα σύγχρονοι εικαστικοί βασίστηκαν στα έργα του γνωστού συγγραφέα και δημιούργησαν με τη σειρά τους εκθέματα γεμάτα έντονα συναισθήματα και δυνατές εικόνες.

Οι Εκδόσεις Μίνωας,  λοιπόν, η γκαλερί αγκάθι – κartάλος, η Έφη Μουζουράκη και ο Πάνος Μουζουράκης σας προσκαλούν στην ομαδική αυτή έκθεση στην γκαλερί αγκάθι – karτάλος.


Μυθιστορήματα πλημυρισμένα από συναίσθημα, και έντονες εικόνες προκαλούν τους καλλιτέχνες να τα μεταφέρουν στο ζωγραφικό τους έργο, καλώντας τον θεατή να αναζητήσει τις λέξεις πίσω από τα χρώματα.

Η έκθεση που τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων έχει σκοπό, το συνταίριασμα της ζωγραφικής με την τέχνη του λόγου. Επίσης την παράδοση της Ελλάδας και ειδικότερα της Κρήτης, με στόχο την ανάδειξη των πολιτιστικών στοιχείων του τόπου μας.

Η Έκθεση θα διαρκέσει από τις 18 Νοεμβρίου ως τις 28 Νοεμβρίου και θα είναι ανοιχτή  Δευτέρα – Παρασκευή 11:30-13:30, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 19:00-20:30.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Νοεμβρίου από τις 16:00 έως τις 20:00.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων θα τραγουδήσει ο Πάνος Μουζουράκης αγαπημένα μας τραγούδια.

Συμμετέχοντες: Αράπης Βασίλειος, Γεώργας Σπύρος, Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Μηναριτζόγλου Μιχάλης, Αλεξανδρή Μαριάννα, Βάκα Λένα, Βλαχάκη Νατάσα,  Δεληολάνη Λίνα, Ζαφείρη Στέλλα, Καζή Ζέττα, Κοκαράκη Έλενα, Καραπάνος Γιάννης, Λένης Γιώργος, Λυδάκη Κατερίνα, Μουζουράκη Έφη, Μπούζα Γιώτα, Νομικού Θεολογία, Πανταζή Χρύσα, Πατινιώτη Μαριάννα, Πελεκίδου Εύα, Πισκιτζή Κέλλυ, Σιδέρη Μαρία, Σκαρλάτος Αντώνης, Τζαγκαράκη Φρόσω, Τζέη Αθηνά, Τσολάκη Μαργαρίτα, Χατζηαγγελάκη Φρόσω, Χατζηστυλιανού Αγγελική,  Χουστουλάκη Εύα.

Επιμέλεια έκθεσης : Μουζουράκη Έφη, Γ.Γ.  Π.Ε.Σ.Τεχνόκυκλος efimouzouraki@gmail

Αγκαθι- κartαλος

Μηθυμνης 12-Επτανησου

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2108640250

από sstrempa