Αρχική > Featured > Μια εικόνα, χίλιες λέξεις – Δες γιατί δεν πρέπει να κάνεις πολύ σφιχτή την αλογοουρά σου

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις – Δες γιατί δεν πρέπει να κάνεις πολύ σφιχτή την αλογοουρά σου

Συχνά, όταν θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα κομψό και περιποιημένο λουκ, πιάνουμε τα μαλλιά μας αλογοουρά. Μερικές φορές όμως το παρακάνουμε, αφού την σφίγγουμε σε τέτοιο βαθμό που μετατρέπεται σε ένα άβολο χτένισμα. Αν και αναδεικνύουμε με αυτόν τον τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, μπορεί να αποβεί μοιραίο για το τριχωτό της κεφαλής μας.

Η επίπονη αυτή συνήθεια προκάλεσε την πτώση μια τούφας μαλλιών από την κορυφή του κεφαλιού της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν. Η ίδια δεν μπορούσε να πιστέψει την ατυχία που της συνέβη. Η «ανακάλυψη της απώλειας» πραγματοποιήθηκε στην πρεμιέρα του νέου κύκλου του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians» την Κυριακή, από την αδερφή της 40χρονης επιχειρηματία, Κιμ Καρντάσιαν.

Τι έκανε για να επανέλθουν τα μαλλιά της

Η ίδια βρήκε τη λύση στο πρόβλημά της με τη μέθοδο των εγχύσεων πλάσματος που βοηθούν τα μαλλιά να ξαναφυτρώσουν. H Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ισχυρίστηκε ότι φταίει η αλογοουρά για την αραίωση στο κεφάλι της: «Υπάρχει μια τρύπα στο κεφάλι μου. Το ορκίζομαι είναι από την αλογοουρά μου. Είναι τόσο σφιχτή που μου έχει φύγει ολόκληρη τούφα μαλλιών».

Ο γιατρός έβαλε το χεράκι του

Μέσα στον πανικό οι δύο αδερφές ανησυχούν για την κατάσταση της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, ενώ η ίδια καλεί τον πλαστικό της για να την βγάλει από τη δύσκολη θέση. Το επεισόδιο συνεχίζεται με την 40χρονη τηλεπερσόνα να επισκέπτεται τον γιατρό της και να λέει: «Σήμερα θα κάνω PRP (έγχυση πλάσματος) όπου παίρνουν το αίμα σου, το γυρίζουν και χρησιμοποιούν το πλάσμα σου το οποίο θα εγχύσουν στο κεφάλι μου για να φυτρώσουν ξανά νέα μαλλιά».