Αρχική > Featured > Μια blogger αποκαλύπτει τι πραγματικά βρίσκεται πίσω από τις τέλειες φωτογραφίες στο Instagram

Μια blogger αποκαλύπτει τι πραγματικά βρίσκεται πίσω από τις τέλειες φωτογραφίες στο Instagram

Σχεδόν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν το Instagram και περίπου 60 εκατομμύρια φωτογραφίες δημοσιεύονται καθημερινά στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Οι περισσότερες από αυτές τις εικόνες προέρχονται από ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν με τον κόσμο τις τέλειες στιγμές της καθημερινότητάς τους -ταξίδια, ψώνια, φαγητό και ρούχα που συνήθως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική ζωή τους.

Μια γυναίκα από τη Γερμανία, η Geraldine West, ενθαρρύνει τους διαδικτυακούς φίλους της να μην επηρεάζονται από αυτά που βλέπουν στα social media και δείχνει τι πραγματικά βρίσκεται πίσω από μια τέλεια εικόνα στο Instagram. Το project «Instagram vs. Πραγματικότητα» περιλαμβάνει ξεκαρδιστικές φωτογραφίες του εαυτού της, με τις οποίες όλοι μπορούμε σίγουρα να ταυτιστούμε!

Σε έναν τέλειο κόσμο, φτάνεις στον σταθμό μισή ώρα νωρίτερα και δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις βαριές αποσκευές!

Κόκκινα μάτια και συνάχι βρίσκονται πίσω από τις τέλειες ανοιξιάτικες φωτογραφίες!

Το μεγαλύτερο μυστήριο του Instagram: Πώς γίνεται να μην είσαι ιδρωμένη και εξουθενωμένη όταν γυμνάζεσαι;

Αυθόρμητη πόζα μέσα στη βάρκα… εκτός αν χρειάζεται να κάνεις κουπί εσύ!

Πόσο ωραία είναι τα ψώνια για τον εαυτό σου… ωστόσο, μην ξεχάσεις να αγοράσεις λαχανικά, εμφιαλωμένο νερό και τροφή για το κατοικίδιο!

Η τέλεια καλοκαιρινή φωτογραφία για το Instagram περιλαμβάνει ψηλοτάκουνα παπούτσια -ακόμα κι αν είσαι μέσα στην πισίνα!

Πρόκειται μάλλον για τεχνητό χιόνι, αλλιώς δεν εξηγείται πώς οι «γκουρού» του Instagram ξαπλώνουν με τόση άνεση στο παγωμένο έδαφος και δεν παθαίνουν πνευμονία!

Μήπως ξυπνάς υπό τους ήχους των πουλιών, φορώντας eyeliner και με ένα ζεστό κρουασάν στο χέρι;

Η πραγματική επιτυχία δεν είναι όταν βγάζεις την τέλεια φωτογραφία παραλίας, αλλά όταν κοιμάσαι στην ξαπλώστρα χωρίς να καείς από τον ήλιο!