Αρχική > Shopping > Super Spoon… και το ελληνικό παγωτό πετάει στην Ευρώπη!

Super Spoon… και το ελληνικό παγωτό πετάει στην Ευρώπη!

Εδώ δεν μιλάμε για ένα απλό παγωτό, αλλά για κάτι πολύ special, που δεν θα μπορούσε να μην ξεχωρίσει και επομένως να μη διακριθεί. Το super Spoon είναι ακριβώς ο συνδυασμός ελληνικού γιαουρτιού με υψηλές πρωτεΐνες και Super fruits, που το καθιστούν μία υγιεινή πρόταση παγωτού αλλά και έναν απολαυστικό συνδυασμό συστατικών σύμφωνα με τις διεθνείς διατροφικές τάσεις.

H Κρι Κρι τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε…υπερδύναμη στην διατροφή! Τα προϊοντα της δέχονται συχνά διακρίσεις και καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών.

Κάτι το οποίο συνέβη και με το παγωτό high protein Super Spoon

Μία σημαντική διεθνή διάκριση, λοιπόν, πέτυχε το παγωτό high protein Super Spoon της Κρι Κρι, ως ένα από τα πιο καινοτόμα προϊόντα στην Ευρώπη, στο πλαίσιο της φετινής Έκθεσης τροφίμων και ποτών, Anuga Taste Innovation Show, η οποία θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου στην Κολωνία της Γερμανίας.

Περισσότεροι από 160.000 εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο παγωτό Super Spoon της Κρι Κρι και να το δοκιμάσουν από κοντά στο περίπτερο της εταιρίας Κρι Κρι (Hall 10.1, Stand E20-E24) καθώς και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Έκθεσης για τα πιο καινοτόμα προϊόντα.

Η παραπάνω διάκριση της Κρι Κρι, της μοναδικής ελληνικής εταιρίας παραγωγής και διανομής επώνυμου παγωτού, έρχεται να επικυρώσει τη συνεχώς ανοδική πορεία της νέας κατηγορίας γιαουρτιών και παγωτών Super Spoon, τα οποία θα λανσαριστούν σύντομα και στην Βρετανική αγορά.