Αρχική > Featured > Μέσα στο πρώτο υπερπολυτελές καφέ-εστιατόριο της Louis Vuitton (εικόνες)

Μέσα στο πρώτο υπερπολυτελές καφέ-εστιατόριο της Louis Vuitton (εικόνες)

Ο διάσημος οίκος μόδας Louis Vuitton πρόσφατα άνοιξε τη μπουτίκ Louis Vuitton Maison Osaka Midosuji στην Ιαπωνία. Το κατάστημα είναι το δημιουργικό αποτέλεσμα της συνεργασίας των αρχιτεκτόνων Jun Aoki και Peter Marino, οι οποίοι μοιράζονται μια μακροχρόνια σχέση με τον γαλλικό οίκο.

Το κατάστημα εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους και αποτελεί ωδή στον ιαπωνικό πολιτισμό. Είναι επίσης το πρώτο κατάστημα της Louis Vuitton που διαθέτει καφέ-εστιατόριο, σε συνεργασία με τον διάσημο σεφ Yosuke Suga.

Το καφέ Le Café V και το εστιατόριο Sugalabo V βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο του κτιρίου. Η όμορφη αρχιτεκτονική από μόνη της καθιστά αυτό το μέρος hot spot για κάθε εραστή της μόδας που βρίσκεται στην Ιαπωνία.

Το εστιατόριο Sugalabo V

Παρόλο που δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το μενού, το εστιατόριο Sugalabo V θα εμπνέεται από το εστιατόριο Sugaabo του σεφ Suga στο Τόκιο. Το εστιατόριο αυτό έχει πολύ αυστηρά κριτήρια για να εισέλθει κανείς, και το Sugalabo V δεν θα είναι διαφορετικό. Ο Suga ταξιδεύει κάθε τόσο για να ανακαλύψει νέα συστατικά και να εμπνευστεί νέα πιάτα, οπότε δεν αμφισβητείται ότι το μενού έχει σχεδιαστεί πολύ προσεκτικά.

Η μπουτίκ της Louis Vuitton στην Ιαπωνία έχει ανοίξει από την 1η Φεβρουαρίου, αλλά το Le Café V και το Sugalabo V θα είναι έτοιμα να εξυπηρετήσουν τους τυχερούς πελάτες από τις 15 Φεβρουαρίου.