Αρχική > Featured > Μέσα στο νέο κατάστημα του οίκου Tiffany’s στη Νέα Υόρκη (εικόνες)

Μέσα στο νέο κατάστημα του οίκου Tiffany’s στη Νέα Υόρκη (εικόνες)

Η διάσημη μπουτίκ του οίκου Tiffany’s στην 5th Avenue στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου στεκόταν η Όντρεϊ Χέπμπορν με την τιάρα στα μαλλιά και το μαύρο Givenchy φόρεμα, περνάει σε φάση ανακατασκευής για δύο χρόνια. Από εδώ και στο εξής λοιπόν, το νέο… στρατηγείο του οίκου θα βρίσκεται λίγα μέτρα παραδίπλα, στην 6 East 57th Street.

Το νέο κτίριο ανήκει στον Trump Organization και βρίσκεται πολύ κοντά στον Τrump Tower. Mάλιστα, ο οίκος Tiffany’s έχει διαμαρτυρηθεί στο παρελθόν ότι εξαιτίας των συγκεντρώσεων έξω από τον Trump Tower και της αυξημένης αστυνομικής παρουσίας είχαν πληγεί οι πωλήσεις του.

Η επιχείρηση μεταφοράς των 114.179 αντικειμένων υψηλής αξίας, έχει επιστρατεύσει 30 άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας, εξειδικευμένο προσωπικό μεταφορών, ενώ 300 κάμερες μέσα στα δύο καταστήματα και στον δρόμο που τα ενώνει, λειτουργούν σε 24ωρη βάση.

Το νέο κατάστημα άρχισε να λειτουργεί τη Δευτέρα, με κυρίαρχο το ψυχρό γαλάζιο χρώμα του οίκου. Σήμα κατατεθέν του κτιρίου όπου στεγαζόταν το μεγαλύτερο κατάστημα της Nike στη Νέα Υόρκη, είναι το αίθριο που ξεκινά από το ισόγειο και φτάνει ως την οροφή του κτιρίου, με ένα γαλάζιο ασανσέρ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το εσωτερικό: