Αρχική > Celebrities > Μέσα στο κάστρο του Καρόλου στη Σκωτία – Ο πρίγκιπας μιλά για το πώς βίωσε τον κορωνοϊό

Μέσα στο κάστρο του Καρόλου στη Σκωτία – Ο πρίγκιπας μιλά για το πώς βίωσε τον κορωνοϊό

Από τον κορωνοϊό δεν ξέφυγε ούτε ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος είχε εμφανίσει ήπια συμπτώματα και παρέμενε σε αυτοαπομόνωση στο κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας μέχρι την περασμένη Δευτέρα.

Ο 71χρονος διάδοχος του βρετανικού θρόνου είναι πλέον καλά στην υγεία του και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μέσω Instagram στον βρετανικό λαό.

Ο Βρετανός πρίγκιπας ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας του για την ανιδιοτελή αφοσίωση σε μια περίεργη και οδυνηρή, όπως τη χαρακτήρισε, περίοδο για το έθνος.

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα:

«Καθώς όλοι μας το μαθαίνουμε, είναι μια περίεργη, εκνευριστική και συχνά οδυνηρή εμπειρία, όταν η παρουσία της οικογένειας και των φίλων δεν είναι πλέον δυνατή και οι κανονικές δομές της ζωής ξαφνικά καταρρέουν.

Σε μια τόσο πρωτόγνωρη και αγχωτική περίοδο στις ζωές όλων μας, η σύζυγός μου και εγώ σκεφτόμαστε ειδικά όλους εκείνους που έχασαν τους αγαπημένους τους υπό τόσο δύσκολες και ασυνήθιστες συνθήκες και εκείνους που πρέπει να υπομείνουν την ασθένεια, την απομόνωση και τη μοναξιά.

Ως έθνος, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια βαθιά απαιτητική κατάσταση, που όλοι μας έχουμε επίγνωση ότι απειλεί τον βιοπορισμό, τις επιχειρήσεις και την ευημερία εκατομμυρίων συμπατριωτών μας. Κανείς μας δεν μπορεί να πει πότε αυτό θα τελειώσει, όμως θα τελειώσει».