Αρχική > Featured > #Μένουμε_σπίτι: 6 ταξίδια ζωής που μπορείτε να κάνετε από τον καναπέ σας

#Μένουμε_σπίτι: 6 ταξίδια ζωής που μπορείτε να κάνετε από τον καναπέ σας

Με την πανδημία του κορωνοϊού στο προσκήνιο, η πλειονότητα του κόσμου λειτουργεί με πιο χαλαρούς ρυθμούς. Προληπτικά μέτρα ασφαλείας, όπως η κοινωνική αποστασιοποίηση και ο περιορισμός των μετακινήσεων, συνιστώνται από τις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και η αναβολή των ταξιδιών αν είναι δυνατόν.

Αλλά ενώ πολλοί από εμάς είμαστε στο σπίτι, αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να ταξιδέψουμε στον κόσμο! Χάρη στο διαδίκτυο, είμαστε πλέον σε θέση να περιηγηθούμε σε μουσεία, αξιοθέατα, πόλεις χωρίς να απαιτείται διαβατήριο ή αποσκευές.

Από το Machu Picchu στο Περού μέχρι τους Βράχους του Μοχέρ στην Ιρλανδία, δείτε παρακάτω μερικές από τις εικονικές διακοπές που είναι διαθέσιμες. Καλό ταξίδι!

Βράχοι του Μοχέρ, Ιρλανδία

Αν δεν έχετε πάει ποτέ στην Ιρλανδία, τώρα είναι η ευκαιρία σας! Δοκιμάστε μία εικονική περιήγηση στους Βράχους του Μοχέρ μέσα από την ιστοσελίδα τους.

Σινικό Τείχος, Κίνα

Ένα ιστορικό αξιοθέατο, το Σινικό Τείχος της Κίνας είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο.

Taj Mahal, Ινδία

Ως ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, η εικονική περιήγηση στο Taj Mahal θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας!

Machu Picchu, Περού

Το Machu Picchu είναι για τους τολμηρούς, με την απότομη κλίση του και το μεγάλο υψόμετρο, οπότε το ταξίδι αυτό μπορεί να μην είναι για όλους. Ευτυχώς, υπάρχει μια εικονική περιήγηση στο Machu Picchu, ώστε να δείτε ένα από τα πιο απίστευτα αξιοθέατα στον κόσμο.

Καθεδρικός ναός Μιλάνου, Ιταλία

Δοκιμάστε μια εικονική περιήγηση στον καθεδρικό ναό του Μιλάνου και στην πλατεία που τον περιβάλλει. Από τα εστιατόρια μέχρι τους τουρίστες, ακόμη και στα παρκαρισμένα ποδήλατα, θα δείτε γιατί η όμορφη πόλη του Μιλάνου είναι ένας τόσο δημοφιλής τουριστικός προορισμός.

Λίμνη Τάχο, ΗΠΑ

Αν θέλετε να περάσετε μια μέρα στη λίμνη και να απολαύσετε τη γαλήνη της φύσης, μπορείτε να κάνετε μια εικονική περιήγηση στη λίμνη Τάχο μέσω των πολυάριθμων live cameras της περιοχής.