Αρχική > Featured > Μένουμε σπίτι αλλά δε ξεχνάμε να φοράμε σουτιέν – Οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή

Μένουμε σπίτι αλλά δε ξεχνάμε να φοράμε σουτιέν – Οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή

Έχουν περάσει δέκα μέρες από τότε που η κυβέρνηση ανακοίνωσε το δεύτερο lockdown κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού και οι πιτζάμες έγιναν ξανά η εθνική μας στολή!

Έχουμε πλέον συνηθίσει να σηκωνόμαστε από το κρεβάτι και να πηγαίνουμε κατευθείαν στο σαλόνι που έχουμε μετατρέψει σε γραφείο, ευχόμενες να μη χρειαστεί να συμμετέχουμε σε κάποιο meeting μέσω βίντεο κλήσης, που θα μας αναγκάσει να αντικρίσουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη!

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών

Ωστόσο, οι ειδικοί προειδοποιούν τις γυναίκες ότι το να μη φορούν σουτιέν κατά τη διάρκεια της καραντίνας θα μπορούσε να επηρεάσει μακροπρόθεσμα το στήθος τους.

Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι αυτή είναι μια μικρή νίκη από τότε που μας είπαν να μείνουμε στο σπίτι: «Δε φοράω σουτιέν εδώ και μερικές ημέρες και δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου! Αυτό είναι ίσως το μόνο απελευθερωτικό πράγμα στην καραντίνα».

Η Victoria Shelton που επιβλέπει την παραγωγή σε εταιρεία εσωρούχων, δήλωσε στη Daily Mail ότι το στήθος που δεν υποστηρίζεται μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον συνδετικό ιστό που βοηθά στη διατήρηση της ακεραιότητας ολόκληρου του κορμού.

«Η γκαρνταρόμπα μας έχει αλλάξει όσο βρισκόμαστε στο σπίτι, αλλά όλες πρέπει να φοράμε σουτιέν γιατί το στήθος μας χρειάζεται στήριξη, καθώς λόγω του βάρους του μπορεί να επηρεάσει τη στάση μας ή να προκαλέσει πόνο στην πλάτη».

Αν τα νέα δε σας άρεσαν πολύ, μπορείτε να συμβιβαστείτε αναζητώντας κάτι πιο χαλαρό, όπως ένα σουτιέν εγκυμοσύνης ή κάποιο αθλητικό σουτιέν.