Αρχική > Featured > Μελάνια Τραμπ: Το κρυφό μήνυμα πίσω από το Gucci φόρεμα που επέλεξε για να ψηφίσει

Μελάνια Τραμπ: Το κρυφό μήνυμα πίσω από το Gucci φόρεμα που επέλεξε για να ψηφίσει

Ακολουθώντας τη σύσταση του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ πήγε να ψηφίσει σε εκλογικό κέντρο στη Φλόριντα.

Ερωτηθείσα γιατί δεν ψήφισε μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ την προηγούμενη εβδομάδα, η Μελάνια Τραμπ απάντησε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος ήθελε από εκείνη να ψηφίσει την ημέρα των εκλογών και όχι νωρίτερα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ επέλεξε να φορέσει ένα Gucci φόρεμα αξίας 4.500 δολαρίων. Σύμφωνα με τη Daily Express, το φόρεμα συνδύασε με τσάντα Hermès Kelly και γόβες Christian Louboutin – ένα outfit που εκτιμάται ότι κοστίζει συνολικά πάνω από 20.000 δολάρια!

View this post on Instagram

A post shared by KP.UA шоу-бизнес (@kp_ukraine) on

Το Twitter πήρε φωτιά από τις θεωρίες σχετικά με το κρυφό μήνυμα πίσω από την επιλογή του φορέματος της Πρώτης Κυρίας. Πολλοί είπαν ότι το μοτίβο αποτελείται από χαλινάρια αλόγου, ενώ άλλοι το συνέκριναν με αλυσίδες ή χειροπέδες. «Μόλις είδαμε τη Μελάνια Τραμπ να φοράει φόρεμα με χειροπέδες για να ψηφίσει. Έχουν τον έλεγχο», έγραψε ένας χρήστης.

Ένα αξεσουάρ που φάνηκε να λείπει, ωστόσο, ήταν η μάσκα προσώπου. Το Associated Press αναφέρει ότι η κυρία Τραμπ ήταν το μόνο άτομο που δεν φορούσε μάσκα όταν μπήκε στο Κέντρο Αναψυχής Morton και Barbara Mandel για να ψηφίσει.

Πηγή κεντρικής φώτο: Instagram @rcnmoonpie