Αρχική > Gossip > Μέγκαν Μαρκλ – Χάρι: Μέσα στην πολυτελή βίλα που λέγεται ότι θα αγοράσουν στον Καναδά (εικόνες)

Μέγκαν Μαρκλ – Χάρι: Μέσα στην πολυτελή βίλα που λέγεται ότι θα αγοράσουν στον Καναδά (εικόνες)

Μετά την ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα χρησιμοποιούν πλέον τους βασιλικούς τίτλους τους, το ζευγάρι αναζητά νέα κατοικία στον Καναδά για να ζήσει μαζί με τον μικρό Άρτσι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της για μια πολυτελή έπαυλη 640 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται σε μία από τις πιο διάσημες περιοχές του δυτικού Βανκούβερ και προσφέρει εκπληκτική θέα στον ωκεανό.

Διαθέτει πέντε μπάνια και έξι υπνοδωμάτια με πελώρια παράθυρα που αξιοποιούν στο έπακρο τη θέση της πολυτελούς κατοικίας δίπλα στη θάλασσα.

Μια πηγή κτηματομεσιτικής εταιρείας στον Καναδά, αναφέρει: «Η Μέγκαν Μαρκλ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της γι’ αυτό το πανέμορφο σπίτι. Θα ήταν ιδανικό για εκείνη, τον Χάρι και τον μικρό Άρτσι. Η γειτονιά είναι γνωστή ως καταφύγιο των πλουσίων και έχει πολύ χαλαρή ατμόσφαιρα. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι πολύ χαρούμενοι εκεί και θα είναι ευπρόσδεκτοι με ανοιχτές αγκάλες».

Το σπίτι είναι ηλικίας 108 ετών με ξύλινα πατώματα και μεγάλους χώρους. Τα πελώρια τζάμια που καλύπτουν όλο το ύψος της πρόσοψης κάνουν τον χώρο να δείχνει ακόμη μεγαλύτερος. Στην κουζίνα υπάρχει άπλετος χώρος για μαγειρική με μαρμάρινους πάγκους και inox ηλεκτρικές συσκευές.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες: