Αρχική > Gossip > Μέγκαν – Κέιτ: Ευχήθηκαν για τα γενέθλια του Καρόλου με φωτογραφίες των παιδιών τους

Μέγκαν – Κέιτ: Ευχήθηκαν για τα γενέθλια του Καρόλου με φωτογραφίες των παιδιών τους

Τα 71α γενέθλιά του γιόρτασε σήμερα ο πρίγκιπας Κάρολος και οι νύφες του θέλησαν να του ευχηθούν μέσα από τα social media. Καθώς φαίνεται, μάλιστα, οι δύο δούκισσες ταυτίστηκαν, αφού επέλεξαν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες του πεθερού τους με τα εγγονάκια του.

Η ανάρτηση της Μέγκαν Μαρκλ

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία είναι από τη βάπτιση του μικρού Άρτσι, το περασμένο καλοκαίρι, και δείχνει τον πρίγκιπα Χάρι να κρατά αγκαλιά τον γιο του με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, να κοιτάζει με τρυφερότητα τον μικρό. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έγραψαν στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Ευτυχισμένα γενέθλια στον πρίγκιπα της Ουαλίας – Κύριο, Μπαμπά, Παππού!».

Η ανάρτηση της Κέιτ Μίντλετον

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μοιράστηκαν τρεις από τις αγαπημένες τους οικογενειακές φωτογραφίες με τη λεζάντα: «Ευχόμαστε χρόνια πολλά στον πρίγκιπα της Ουαλίας!». Στην πρώτη φωτογραφία εικονίζεται ο πρίγκιπας Κάρολος να κρατά το χέρι του πρίγκιπα Λούις, τον οποίο κρατά στην αγκαλιά της η μητέρα του. Η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτελεί μέρος μιας σειράς φωτογραφιών που τραβήχτηκαν πέρυσι, στην επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Καρόλου με αφορμή τα 70ά του γενέθλια.