Κι ενώ όλοι περιμέναμε πώς και πώς την ανακοίνωση του παλατιού για τη γέννηση του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν θα συμβεί τελικά. Ξεχάστε λοιπόν τις οικογενειακές φωτογραφίες έξω από το μαιευτήριο, όπως μας είχαν συνηθίσει η Κέιτ και ο Ουίλιαμ, καθώς η ανακοίνωση που ακολουθεί θα σας ξαφνιάσει!

Η Μέγκαν και ο Χάρι ετοιμάζονται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί μέσα στις επόμενες 10 μέρες, αν είναι σωστοί οι υπολογισμοί που έχουν γίνει, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η προβλεπόμενη ημερομηνία τοκετού. Η μητέρα της Δούκισσας του Σάσεξ βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη άφιξη!

Με ανακοίνωση που μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, οι μέλλοντες γονείς ευχαριστούν τον κόσμο για το ενδιαφέρον και τις ευχές, όμως ενημερώνουν ότι θα γιορτάσουν ιδιωτικά τη γέννηση του μωρού τους.

Δείτε την ανακοίνωση:


«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι ευγνώμονες για τη θετική ενέργεια που έχουν εισπράξει από όλο τον κόσμο εντός και εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς ετοιμάζονται να υποδεχτούν το μωρό τους. Έλαβαν μια προσωπική απόφαση να κρατήσουν ιδιωτικά τα σχέδιά τους σχετικά με την άφιξη του μωρού τους. Ο Δούκας και η Δούκισσα ανυπομονούν να μοιραστούν τα συγκλονιστικά νέα με όλους, αφού πρώτα έχουν την ευκαρία να γιορτάσουν ιδιωτικά ως νέα οικογένεια».

από Μαρία Ιωαννάτου