Αρχική > Featured > Με Θανάση Βέγγο και έξτρα δόσεις χιούμορ πάμε στα πιο σκληρά μέρα

Με Θανάση Βέγγο και έξτρα δόσεις χιούμορ πάμε στα πιο σκληρά μέρα

Αντί να πέσουμε σε κατάθλιψη, προτιμάμε να σατιρίσουμε την όλη κατάσταση για να την αντέξουμε καλύτερα. Εξάλλου, είναι ίδιον της ελληνικής φυλής.Έτσι, το απίθανο βίντεο που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Φίνος Φιλμ στο Instagram με τον αγαπημένο μικρών και μεγάλων Θανάση Βέγγο, μας φτιάχνει τη διάθεση.

Στον επίσημο λογαριασμό της Φίνος Φιλμ στα social media δημοσιεύτηκε ένα υπέροχο βίντεο, το οποίο σίγουρα θα σας φτιάξει το κέφι, καθώς καταφέρνει να δώσει μια χιουμοριστική νότα στην κατάσταση που βιώνουμε.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα φροντίσω τα μαλλιά μου στην καραντίνα; Μια hairstylist δίνει χρήσιμα tips στο Infowoman

Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για την καραντίνα

«The Lockdown Series “Ψυχραιμία κύριοι, μην ανησυχείτε. Δεν πρόκειται περί ματαιώσεως της αποστολής. Ένα timeout… 15 χρόνια!”» διαβάζουμε στη λεζάντα του χιουμοριστικού βίντεο, το οποίο σίγουρα θα ενθουσιάσει τους αιώνιους οπαδούς του παλιού, «χρυσού» ελληνικού κινηματογράφου.

Στο βίντεο απολαμβάνουμε γνωστές σκηνές από εμβληματικές ταινίες της Φίνος Φιλμ, ενώ «παρελαύνουν» μερικοί από τους πιο αγαπημένους μας πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης, όπως ο Θανάσης Βέγγος -ο οποίος μας προτρέπει να έχουμε ψυχραιμία- και ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, που αναφέρει τα 15 χρόνια ως πιθανή διάρκεια της καραντίνας!

Δείτε παρακάτω το απολαυστικό βίντεο: