Αρχική > Featured > Με ποια συστατικά θα καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα

Με ποια συστατικά θα καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα

Το γνωρίζω. Σε ενοχλεί πολύ να βλέπεις την επιδερμίδα σου να έχει αυτή τη σαγρέ όψη, που σου μειώνει την αυτοπεποίθηση όταν θέλεις να βάλεις τη μίνι σου τη φούστα ή το μαγιό σου το καλοκαίρι. Καταφεύγεις στη λύση της κρέμας που υπόσχεται να εξαφανίσει την κυτταρίτιδα, αλλά πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι από μόνη της δε φτάνει για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα.

Πού οφείλεται η εμφάνιση φλοιού πορτοκαλιού στην επιδερμίδα σου

Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας οφείλεται σε κληρονομικούς παράγοντες, στη διατροφή, την έλλειψη άσκησης, σε ορμονικούς παράγοντες, το κάπνισμα, τη χρήση αλκοόλ και το στρες. Αν δεν αποφασίσεις να αλλάξεις κάποιες συνήθειες η όψη του φλοιού του πορτοκαλιού δεν θα υποχωρήσει. Σημαντικό ρόλο, επίσης, παίζει η μικροκυκλοφορία και η λεμφική κυκλοφορία της περιοχής η οποία βελτιώνεται κυρίως με την άσκηση.

Η γυμναστική γενικά ενδυναμώνει το συνδετικό ιστό του δέρματος, αποτοξινώνει το λεμφικό σύστημα και το σώμα από οξειδωτικούς παράγοντες που καταστρέφουν το κολλαγόνο, ενώ συμβάλλει στο αδυνάτισμα και στη μείωση του όγκου των λιποκυττάρων. Αν λοιπόν συνδυάσεiw καλή ενυδάτωση, ισορροπημένη διατροφή, άσκηση και χρήση κάποιων προϊόντων θα περιορίσεiwσε μεγάλο βαθμό την κυτταρίτιδα.

Τα 3 στάδια της κυτταρίτιδας

1ο: Είναι εμφανής όταν τσιμπήσετε την περιοχή.

2ο: Είναι εμφανής μόνο σε όρθια θέση.

3ο: Είναι εμφανής ακόμη κι όταν κάθεστε.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας κυρίως είναι: