Αρχική > Celebrities > Μάθαμε επιτέλους τι δώρο έκανε η Μελάνια στη Μισέλ Ομπάμα και γιατί την εκνεύρισε

Μάθαμε επιτέλους τι δώρο έκανε η Μελάνια στη Μισέλ Ομπάμα και γιατί την εκνεύρισε

Περίπου ένα χρόνο μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε στην εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζένερις τι δώρο είχε μέσα το κουτί Tiffany&Co που της έδωσε η Μελάνια Τραμπ. Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί και στο περιστατικό που την εκνεύρισε κατά την επίσκεψη του ζεύγους Τραμπ στο Λευκό Οίκο.

«Ήταν μια υπέροχη κορνίζα», δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα βλέποντας το βίντεο από εκείνη την ημέρα και εξήγησε γιατί αντέδρασε κάπως περίεργα: «Για όλα υπάρχει ένα πρωτόκολλο. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι πρόκειται για μια επίσημη επίσκεψη. Σου λένε ότι θα κάνεις αυτό, θα σταθείς εδώ. Ποτέ πριν δεν είχα λάβει δώρο μια τέτοια στιγμή».

Η Μισέλ Ομπάμα θυμάται που έψαχνε μάταια κάποιον να του παραδώσει το κουτί, ενώ συγχρόνως έπρεπε να ποζάρει στους φωτογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο του Λευκού Οίκου: «Τι έπρεπε να κάνω λοιπόν εγώ με αυτό το δώρο; Κανείς δεν ερχόταν να το πάρει. Και τότε ο άνδρας μου έσωσε τη στιγμή. Άρπαξε το κουτί και το πήγε μέσα. Δεν υπήρχε προσωπικό, κανείς. Αυτό που σκεφτόμουν ήταν: τι κάνω τώρα με το κουτί;».