Αρχική > Featured > Ματαιώνονται σε όλη την Ελλάδα οι καρναβαλικές εκδηλώσεις λόγω κοροναϊού

Ματαιώνονται σε όλη την Ελλάδα οι καρναβαλικές εκδηλώσεις λόγω κοροναϊού

Ματαιώνονται όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σ΄ όλη την Ελλάδα – συμπεριλαμβανομένου και του Πατρινού Καρναβαλιού- προκειμένου να μη γίνει περαιτέρω διασπορά του κοροναϊού.

Αυτό σημαίνει ότι ακυρώνονται για προληπτικούς λόγους και όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για το Καρναβάλι και την Καθαρή Δευτέρα.

Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων

Η απόφαση του Δήμου Αθηναίων αφορά όλες τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το Καρναβάλι, για το διάστημα έως και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς έχουν προετοιμαστεί πλήρως το προηγούμενο διάστημα για να αντιμετωπίσουν με οργανωμένο σχέδιο κάθε ανάγκη που ενδεχομένως θα προκύψει σε σχέση με την αντιμετώπιση του κοροναϊού.

Οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση ώστε να ανταποκριθούν άμεσα, εφόσον χρειαστεί, στις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης.

Ήδη στην Ελλάδα έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Υγείας τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα, δύο στη Θεσσαλονίκη και ένα στην Αθήνα.