Αρχική > Celebrities > Μας την έσκασαν! Παντρεύονται Μπαλατσινού – Κικίλιας! Δείτε την αναγγελία του γάμου τους

Μας την έσκασαν! Παντρεύονται Μπαλατσινού – Κικίλιας! Δείτε την αναγγελία του γάμου τους

Παρά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο. O πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και η παρουσιάστρια θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στην Αθήνα.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί, ύστερα από το δημοσίευμα με την αναγγελία του γάμου που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ακριβώς έναν χρόνο μετά τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει.

«Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Δείτε την αναγγελία:

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2017 μέσα από κοινούς φίλους και τον πρώτο καιρό ήταν αχώριστοι. Μάλιστα, το καλοκαίρι του ίδιου έτους κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού από τις διακοπές τους στην Πάτμο.