Αρχική > TV > Μαρία Σολωμού: «Ο γιος μου από τα 13 του μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί άγραφα»
%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%83%ce%bf%ce%bb%cf%89%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-13-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%ad0

Μαρία Σολωμού: «Ο γιος μου από τα 13 του μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί άγραφα»

Η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show και είχε πολλά να πει περί σχέσεων, αλλά και για τον 15χρονο γιο της.

Για τον γιο της Αλέξανδρο, που έχει αποκτήσει με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου, η Μαρία Σολωμού είπε: «Ο Αλέξανδρος είναι 15. Ευτυχώς η εφηβεία του δε θυμίζει τη δική μου. Η καραντίνα είναι η καλύτερη του. Δεν βγαίνει από το σπίτι Ευτυχώς δε μου θυμίζει εμένα. Εγώ ήμουν άγριο νιάτο. Μπορούσα να σπάσω και παράθυρο για να βγω έξω. Δεν έχει ακόμα ξελυσσάξει, περιμένω ακόμα. Ο Αλέξανδρος είναι σπιτόγατος.

Από πέρσι, από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του» εξήγησε η Μαρία Σολωμού.

Για τις σχέσεις

Αφού εξήγησε ότι η πρώτη καραντίνα της έκανε καλό γιατί πέρασε «ονειρικά» πέρασε στο κομμάτι των σχέσεων, ένα θέμα που συζητά έντονα στο podcast της.

«Όταν ψάχνεις κάτι και είσαι πάρα πολύ focus σε αυτό δεν σου έρχεται» είπε εξηγώντας γιατί δεν έρχεται μία σχέση στους ανθρώπους που τη θέλουν. «Όταν εκβιάζεις τα πράγματα μετά από έναν χρόνο θα μου στείλεις γράμμα να μου πεις ότι είναι μ@λ@κ@ς», είπε.

«Τα τελευταία 17 χρόνια ήμουν συνεχώς σε σχέση. Είναι τυχαίο. Το όνειρό μου είναι να είμαι μόνη. Μενταλιτέ single. Είχα πάντα είχα σοβαρό “σύνδρομο ανεξαρτησίας”. Είναι τυχαίο. Μου έχει συμβεί κανά δυο φορές να έχω ομολογήσει σε σύντροφό μου ότι έχω ερωτευτεί κάποιον άλλον. Έχω τιμωρηθεί γι’ αυτό γιατί δεν έπρεπε να το κάνω. Αυτά γυρνάνε με έναν τρόπο».

«Θέλω να επαναπροσδιορίσω στο μυαλό μου τι πάει να πει σχέση για μένα. Πραγματικά το τερμάτισα. Θα ήθελα κάτι που να είναι στη φόρμα τη δική μου. Θα αλλάξω το μοτίβο των σχέσεων».

«Με την εμπειρία που έχω μέχρι τώρα λέω “όχι με έναν άνθρωπο, ποτέ!”. Δεν μπορώ να φανταστώ το “για πάντα”. Αυτή τη στιγμή δεν την έχω αυτή τη λογική. Είμαστε άνθρωποι και αλλάζουμε. Εγώ όταν σκέφτομαι παλιές μου σχέσεις και τις βλέπω μετά από χρόνια λέω “πώς γίνεται να ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο και να έφαγα χρόνια;”» είπε.

«Συγχωρώ πολύ εύκολα αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ. Την ώρα που θα χρειαστώ την πληροφορία θα τη θυμηθώ και τη χρησιμοποιώ» είπε επίσης.

%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%83%ce%bf%ce%bb%cf%89%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-13-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%ad0 %ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%83%ce%bf%ce%bb%cf%89%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-13-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%ad2

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του %ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%83%ce%bf%ce%bb%cf%89%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-13-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%ad4