Αρχική > Celebrities > Μαριάννα Βαρδινογιάννη- Μαριάννα Γουλανδρή: Γιαγιά και εγγονή «έλαμψαν» για την Ελπίδα

Μαριάννα Βαρδινογιάννη- Μαριάννα Γουλανδρή: Γιαγιά και εγγονή «έλαμψαν» για την Ελπίδα

Γιαγιά και εγγονή συνασπίστηκαν για καλό σκοπό και το αποτέλεσμα ήταν άκρως ικανοποιητικό! Ο λόγος για τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη και την  Μαριάννα Γουλανδρή που δήλωσαν παρούσες στο μεγάλο χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου «Ελπίδα».

Με κεντρικό σύνθημα «30 Years of Love», για 15η συνεχή χρονιά ξεκίνησε την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου το διήμερο χριστουγεννιάτικο bazaar του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ -Συλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στο ξενοδοχείο «Semiramis» στο Κεφαλάρι, από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Όπως κάθε χρόνο από το Bazaar θα μπορείτε να προμηθευτείτε το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2020, το οποίο φέτος είναι αφιερωμένο στα 30 χρόνια αγάπης και προσφοράς του Σωματείου.  Το γούρι είναι σχεδιασμένο από την Αντιπρόεδρο του Σωματείου κυρία Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού και κατασκευασμένο από τo γνωστό κοσμηματοπωλείο «SERKOS».

Όλα τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν για την στήριξη των σκοπών του Σωματείου. Με έμπνευση από το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ», η ομάδα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και του «ELPIDA Youth», έχει ετοιμάσει μοναδικές δημιουργίες φιλικές προς το περιβάλλον, κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιούμενα υλικά.  Οι εθελοντές του δημιουργικού εργαστηρίου και οι γονείς του «Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ» έχουν ετοιμάσει πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, μπάλες, φαναράκια, γούρια και κεριά με πολύ αγάπη και μεράκι, ενώ για πρώτη χρονιά στο Bazaar θα διατίθενται χειροτεχνίες παιδιών που ανήκουν στο ELPIDA junior! Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς του Σωματείου.

Η Μαριάννα Γουλανδρή πήγε στο bazaar ντυμένη πολύ minimal, με ένα τζιν παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο, καλωσορίζοντας με ένα λαμπερό χαμόγελο όσους επέλεξαν να αγοράσουν και φέτος τα στολίδια τους από το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» ενισχύοντας έτσι τους σκοπούς του ενώ έδινε και συμβουλές στους επισκέπτες και ανέβασε στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram.