Αρχική > Celebrities > Μαρία Σολωμού: «Αν ο Πάνος θελήσει παιδί, μπορεί να πάει να κάνει…»

Μαρία Σολωμού: «Αν ο Πάνος θελήσει παιδί, μπορεί να πάει να κάνει…»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε η Μαρία Σολωμού και μεταξύ άλλων μίλησε για την αντίδραση του συντρόφου της Πάνου Μουζουράκη, όταν του ανακοίνωσε την απόφασή της να μην αποκτήσει δεύτερο παιδί.

«Δεν θα ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί, είμαι πολύ καλυμμένη. Ποτέ δεν το σκέφτηκα, δεν μου έλειψε ποτέ κάτι. Ποτέ, ποτέ, ποτέ! Έχω τον Αλέξανδρο, μου φτάνει ο Αλέξανδρος. Δεν ξέρεις στη ζωή αυτή τι μπορεί να σου συμβεί, ζωή είναι… Αλλά έχοντας σώας τας φρένας μου, μιλώντας για τα τελευταία 13 χρόνια που έχω κάνει τον Αλέξανδρο, όχι», ανέφερε η ηθοποιός.

«Εάν όμως ο άλλος κάποια στιγμή θελήσει;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά την ηθοποιό. «Θα πάει να το κάνει, αν θέλει. Είχε προκύψει στο παρελθόν αρκετές φορές το ζήτημα, έχω εξηγηθεί πολύ καλά. Δεν ξέρω, αν κάποια στιγμή νιώσει πραγματικά την ανάγκη, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Είναι ένας άνθρωπος που πλέον περνάει το 60% της ζωής του στο Λος Άντζελες, οπότε και εκ των πραγμάτων -επειδή αυτό το κόνσεπτ υπήρχε στο μυαλό του τα τελευταία δύο χρόνια- του είχα εξηγήσει ότι μάλλον δεν είναι η ώρα αυτή τη στιγμή γιατί δεν θα μπορούσε να είναι εντάξει γι’ αυτό το παιδί. Πώς θα γίνει να έχεις ένα παιδί με έναν άνθρωπο που είναι σε άλλη ήπειρο;»

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/KeOj2X8NAwk