Αρχική > Gossip > Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν είναι ότι είμαι ‘γαμοφοβική’, αλλά δεν είμαι και ‘γαμοπετυχημένη’»

Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν είναι ότι είμαι ‘γαμοφοβική’, αλλά δεν είμαι και ‘γαμοπετυχημένη’»

Η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2night show”, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το ρόλο των σχέσεων στη ζωή της, αλλά και για την άποψή της για το γάμο.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν τη φλερτάρουν οι άνδρες σε μπαρ, η παρουσιάστρια απάντησε: “Σε μπαρ νομίζω έχουν πάρα πολλά χρόνια να με φλερτάρουν, συνήθως με φλερτάρουν μέσα από τις παρέες ή από το Instagram.. Αλλά εκεί, ξέρεις! Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά”.

Παράλληλα, η Μαρία Μπακοδήμου είπε ότι τη δεδομένη στιγμή “συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο στη ζωή μου αυτή τη στιμή, χωρίς αυτό να συνδέεται απαραίτητα με κάποιον άλλο άνθρωπο”, ενώ συνέχισε μιλώντας για τον γάμο: «όταν με ρωτάνε για τις σχέσεις, νιώθω πάρα πολύ αμήχανα, γιατί είναι το αδύναμό μου σημείο… Συνήθως δεν τα πάω καλά. Η μεγαλύτερή μου σχέση κράτησε τέσσερα χρόνια. Συνήθως, είναι ωραία στα πρώτα δύο χρόνια και μετά μου παίρνει άλλα δύο χρόνια να δω τι γίνεται και πού πηγαίνει όλο αυτό. Δεν μπορώ τη δέσμευση σαν άνθρωπος».

Τέλος, όσον αφορά την ιδέα του γάμου δήλωσε “δε με νοιάζει ο γάμος. Δε θα ξαναπαντρευτώ. Δεν είναι ότι είμαι ‘γαμοφοβική’, αλλά δεν είμαι και ‘γαμοπετυχημένη'”.Ο γάμος είναι μια δυσκολη διαδικασία, μια διαδικασία δύσκολη να τη διαχειριστείς σωστά”.